Beşiktaş Ersan ile güldü…

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
23594391-300x169.jpg




Atatürk Olimpiyat Stadı’nda soğuk ve yağışlı bir havada oynanan maçta Beşiktaş, girdiği önemli pozisyonları değerlendiremedi. Siyah beyazlılar üç puanı getiren golü 90. dakikada Gökhan Töre’nin kullandığı serbest vuruşta Ersan Gülüm ile buldu ve 3 puanı cebien koydu.Bu sonuçla puanını 46′ya yükselten Beşiktaş, bir maçı eksik lider Fenerbahçe’nin 5 puan, ikinci Galatasaray’ın 2 puan gerisinde zirve yarışını devam ettirdi.

KADROLAR:


BEŞİKTAŞ:
Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Veli, Jones, Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Ömer
Yedekler: Uğur Boral, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Kerim Frei



ESKİŞEHİRSPOR:
Boffin, Sezgin, Akaminko, Kamil Çörekçi, Erkan, Jorquera, Tarık, Aytaç, Lawal, Kamara, Bienvenu
Yedekler: Erman Kılıç, Özgür Çek, Kayacan Erdoğan, Serol Demirhan, Onur Bayramoğlu, Mehmet Erkut Şentürk, Hasan Hüseyin Acar


MAÇIN AYRINTILARI


Dk. 90
Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta Ersan Gülüm önüne düşen topu filelere gönderdi. 1-0

-İkinci 45 dakikaka Beşiktaş’ın vuruşuyla başlıyor.

-İlk devre başladığı gibi 0-0 soan eriyor..


-Mücadeleye Eskişehirspor başlıyor…


ŞİŞMANOĞLU SÜRPRİZİ


Beşiktaş’ta sezon başından Antalyaspor’dan transfer edilen Ömer Şişmanoğlu ligde ilk kez ilk 11’e alındı. Şişmanoğlu, bu sezon başından beri sürekli olarak kulübede oturmuş ve Bilic tarafından hiç ilk 11’de tercih edilmemişti. Daha önce formasını girdiği Antalyaspor’da da hep sonradan oyuna giren ve gollerini hep ikinci devrede atan Şişmanoğlu’nun makus talihi de böylece değişmiş oldu…

JONES 11’DE


Beşiktaş’ın ilk 11’inde Amerikalı oyuncu Jones da yer aldı. Devre arasında Schake’den transfer edilen tecrübeli oyuncu sakatlandığı için ikinci devresinin ilk maçlarında forma giyememişti.

BILIC’TEN TEŞEKKÜR


Beşiktaş Teknik direktörü Slaven Bilic, bu soğukta stada gelen taraftarlara tek tek teşekkür edebileceğini belirtti. Bilic küfür uyarısı yapmayı da ihmal etmedi; “Taraftarlarımıza dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Ceza sınırındayız.” Hırvat teknik adam sakatlıklar ile ilgili eleştirilere ise şu yanıtı verdi; Avrupa’daki takımlar da sakatlık sorunlarıyla boğuşuyor. Sakat oyuncuların sağlık ekibimizin ve antrenman programlarıyla ilgisi yok.



http://www.theworldline.com/besiktas-ersan-ile-guldu/
 
Üst