toyota auris 1.6 benzinli multidrive S test sürüşü

dikizaynasi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Eki 2012
Mesajlar
491
Tepki puanı
25
Puanları
0
Toyota AUris 1.6 benzinli advance multidrive
Arkadaşlar geçen yeni aurisle test sürüşü yaptım. Aracın oturuş pozisyonu çok güzel spor araba havası var direksiyon direk karşında sanki ön konsolu çok dik yapmışlar. İlk başta yadırgıyosun ''ne bu mutfak dolabı gibi diyosun'' sonra alışıyorsun.
Yol sesi pek almıyor. Süspansiyon yumuşak uzun yolda rahat ettirir, koltuklar rahat fakat koltuk döşemeleri biraz basit müzik sistemi idare eder benim meg 3 atantikten iyi :) ekran geri görüş kamerası güzel. Bagaj bence çok kötü benim meg 3 otantik olmasına rağmen daha iyi hacim olarak meg 380 biliyorum bu 350 onu geçtim sagda solda çocukken misket oynarken şap derdik cukur kazardık onun gibi çukur var ne alakaysa, yedek lastiğin üstünde incecik bi halıfleks gibi bişi insan onu biraz kalın yapar kaldırırken bide saga sola oynuyo...
Birde şanzumana ttakıldım manuelde iyi güzelde otomatikte sanki motorbisiklet kullanıyorsun su vitessiz olanlarddan bişi hissedemiyorsun acaba diyorum araba gittiğini hissettirmiyormu ole bişi olsa beni kultuğa neden yapıştırmıyo diyorum daha önce multi mod disel corolla kullandım o hissettiriyordu onunda vites gecişleri çok yavaştı. Otomatik vites konusun geçmişim yok onu söylim Otomatik kullanan arkadaşlar test ederlerse daha aydınlatıcı bilgi verirler.
bence;

Araç maks bir araç değil özellikle performans bakımından, ama ne var toyotanın yıllardan beri gelen sağlamlık konusu var bunuda zaman göstericek...

Ben 1.4 disel mm advance için konuştum 57900 liste fiyatı, takasa benim meg 3 oatntik diseli 36000 sayıyorlar indirim yapma tarafrtarı değiller, elimde parayla gelirsem de 1500 tl iindirim yaparız diyorlar burası erzurum rekabet yok :)
herkeze bol muhabbet...
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,487
Tepki puanı
1,659
Puanları
113
Yaş
55
Megane satılıp Auris alınırmı kardeşim,vazgeç bu sevdadan... :)
 
Üst