Toyota, Türkiye'de rekor peşinde

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Toyota, Türkiye'de üretilen Corolla modeli ile 40 binlik satış rekoru peşinde.


Bursa OtoShow 2013'de yer alan Toyota Türkiye'de üretilen Corolla modeli ile satış rekoru kırma peşinde.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Operasyonlar Direktörü İsmail Ergun, fuarda gazetecilere yaptığı açıklamada satışlardan ümitli olduklarını belirterek, "Türkiye'de üretilen yeni Corolla'nın satışa sunulması ile yeni bir rekora imza atmayı hedefliyoruz. Bizim bu yıl inşallah otomotiv pazarında ki genel trend geçen senenin üzerine kapatacak gibi görünüyor. Bizde 40 bin adetlik bir satışla yeni rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz." dedi.

Bursa fuarının kendileri için çok önemli olduğnnu altını çizen İsmail Ergun, Toyota'nın yeni tasarım anlayışıyla teknoloji ve donanımda da en üst seviyeye ulaştığını belirtti.
2013 yılını yeniliklerin başladığı bir geçiş yılı olarak gördüklerini anlatan Ergun, Toyota'nın satış hedeflerine ilişkin ise Türkiye'de üretilen Yeni Corolla'nın satışa sunulması ile yeni bir rekora imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

İsmail Ergun, bir sonraki hedeflerinin ise yeni modellerinin tüm yıl satış ile gerçek performanslarını göstereceği 2014 ve 2015 yıllarına odaklanmak olduğunu ifade etti. İsmail Ergun, uzun vadede ki hedefinin ise 2020 yılında Türkiye'de lider otomobil markası olmak olduğunu söyledi.

Müşteri memnuniyetinin Toyota'nın temel felsefesi olduğunu vurgulayan Ergun, sektördeki en kapsamlı sadakat programı olarak öne çıkan ve çok özel avantajlar sağlayan "Forever Kart" uygulamasıyla yeni bir dönemin de öncülüğünü yaptıklarını kaydetti. Ergun, şunları söyledi:

"İlk kez Toyota marka bir araç alan müşteriler dahi 'Toyota Forever' kartlarını aldıkları anda direkt olarak Bp'den yüzde 2 akaryakıt hediyesi ile Toyota Forever Programı'na başlıyorlar. Ayrıca eski veya yeni farketmeksizin trafikteki tüm Toyota araç sahipleri eski araçların üzerinde geçmişten bu yana biriken Toyota puan tutarına göre mekanik yedek parça indirimi yüzde 20'ye, işçilik indirimi yüzde 30'a, Bp akaryakıt hediyesi ise yüzde 5'e kadar çıkıyor. Kazanılan bu puanlar servise gidildikçe ya da kullanıldıkça azalmayan bir özellik içeriyor. Kazanılan puanlar azalmıyor aksine müşterimizin her gelişinde puanlar artarak daha yüksek indirimler ve avantajlara olanak veriyor."

Ergun, Toyota Finans sisteminin 100 TL peşinat ile Toyota sahibi olmak isteyenlere mükemmel bir fırsat sunduğuna da değinerek, "100 TL peşinat ve ilk taksidin Mayıs 2014'de ödenmesini sağlayan yeni bir finansal sistemini devreye aldık. Kişiye özel finansal çözümleriyle bugüne kadar binlerce kişiyi Toyota sahibi yapan Toyota Finans Sistemi 100 TL peşinat ile Toyota sahibi olma dileklerini gerçeğe dönüştürecek" görüşünü dile getirdi


http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2013/11/05/toyota-turkiyede-rekor-pesinde
 
Üst