TSK'dan çok sert açıklama

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
1402323214825.jpg




Genelkurmay Başkanlığı, Lice'de yaşanan bayrak indirme olayı ile ilgili açıklama yaptı.


Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"07 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır Lice ilçesinde hayatını kaybeden bir kişinin, 08 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır'da yapılan cenazesinin defnedilmesi maksadıyla toplanan bazı gruplar tarafından, Bağlar ilçe merkezinde kanunsuz toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmıştır.

Gösterici gruplar söz konusu cenazenin defnedildiği mezarlığın yakınında bulunan 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığına ait Kuzey Nizamiyesi bölgesinde bulunan bir nöbet kulübesine taşlı saldırıda bulunmuşlardır. Bir kısmı çocuk olan göstericilerin arasında bulunan yüzü kapalı
bir şahıs, nizamiye dış kapısından içeri atlayıp iki fens teli arasında bulunan araç kontrol bölgesine girerek, bayrak direğine tırmanmıştır. Bölgeye sevk edilen tim tarafından şahsı ikaza yönelik havaya iki el uyarı ateşi yapılmış ve sesle ikazda bulunulmasına rağmen söz konusu şahıs bayrağımızı gönderden almıştır.

Çocuklar ve kadınlar kullanılarak provakatif maksatlı yapıldığı, sivil ölümlerin amaçlandığı ve böylelikle kitlesel eylemlere zemin hazırlanması istendiği değerlendirilen ve tahammül sınırlarını zorlayan bu tür eylemlere karşı serin kanlı davranılmaya gayret sarf edilmektedir.

Yüce Türk Ulusunun sembolü, her zerresi şehit kanıyla bezenmiş bağımsızlığımızın işareti Türk Bayrağına, hiç bir değerden nasibini almamış bir şahıs tarafından saldırıda bulunulmasını nefretle kınıyor, bu saldırıyı yapan kişinin bulunup gerekli cezanın verilmesinin takipçisi olunacağının ve hiçbir kişi veya grubun Şanlı Türk Bayrağını dalgalandığı gönderinden indiremeyeceğinin bilinmesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."



http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/06/09/genelkurmaydan-bayrak-aciklamasi#
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,495
Tepki puanı
1,664
Puanları
113
Yaş
55
Kınama yapınca her şey düzelmiş mi oluyor ?
 

Nothing

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Nis 2014
Mesajlar
412
Tepki puanı
0
Puanları
0
Sadece kınanıyor nedense icraat yok ne kınamasından bahsediyorlar akşama kadar kınıyorum de. Zaten hangi olay olursa olsun bu olayı şiddetle kınıyorum deniliyor sonrası?
 

Cliocup172

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Eyl 2011
Mesajlar
764
Tepki puanı
27
Puanları
0
Alenen saldırıda bulunuyorlar ve içeri sızıyorlar hala havaya ates etmekten bahsediyorlar bırakın bu işleri
Türk ordusunu ne hala düşürdünüz yazıklar olsun, bunun hesabını elbet verirsiniz sayın yalakalar...
 

Nothing

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Nis 2014
Mesajlar
412
Tepki puanı
0
Puanları
0
Durum gerçekten içler acısı, acınası bir devlet olduk 3-5 it köpekle uğraşamıyorlar bir millet için bayraktan öte ne vardır milletimizin en önemli şeyi olan bayrağı indiriyor adamlar hala ne saçmalıyorlar direğe çıkar çıkmaz mermi manyağı edeceksin bu laneti.
 

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Katılım
23 Eyl 2012
Mesajlar
3,465
Tepki puanı
61
Puanları
48
Yaş
38
Gezide halka gaz atip su sıkanlar burada ayni seyi neden yapamiyor. Bir askeri kışlanın icine girip bayrak indirilebiliyorsa vay halimize. Kibrista bir kisiyi gonderdeyken indirmislerdi.
 
Üst