• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Media Nav Evo 9.1.3 HereMaps 2025Q2 haritası ve Güncel Speedcam

tolga0sahin

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba Arkadaşlar aracıma Here Maps 2025Q2 haritasını ve 23.10.2025 son tarihli speedcam dosyasını yükledim. Dosyaları cihazıma WinCe ekranına geçip yükledim. Sorunsuz çalışıyor, sabit radar noktalarının hepsi yüklü ekstra olarak mobil radar noktaları da ekli hepsinde kontrol noktası olmuyor fakat geçmişte veya ara ara kullanılmaya devam eden mobil noktalar var. Ben Klasör içlerini temizleyip direkt bunları yapıştırdım ve sorunsuz çalıştı. Sadece speedcam dosyasını transfer ettiğinizde de mevcut haritanıza son radar noktalarını eklemiş olursunuz

HereMaps2025Q2

Ekstra olarak Klasördeki .kml uzantılı dosyayı Google Earth de açarsanız, araca yüklediğiniz radar noktalarını, telefon ve bilgisayarda'da hız sınırlarını tüm türkiye'de görebilirsiniz
istanbulradar.webp

Son düzenleme:
Selamünaleyküm paylaşımınız için teşekkür ederim. Başarsoft'un 2025 haritası varmk birde Başarsoft mu daha iyi yoksa here mı?

Başarsoft’un 2025 haritasını bulamadım. Şehir içinde site iç yolları gibi yollar başarsoft ya daha iyi ama şehirdışı yollarda, tabela oranı ve 3D yapı olarak bence Here daha iyi ikisinide test ettim. Ama haritam aynı kalsın radar noktalarını güncelleyeyim dersiniz sadece speedcam dosyasını da yükleyebilirsiniz. İstanbul Eskişehir arası sabit ve mobil radarlarda çok iyi

Cevabınız icin çok teşekkür ederim. Dediginiz gibi speed cam i güncellerim sadece. Iyi günler.

medianav 4.1.0 için uyumlu olur mu hocam

teşekkürler emeğinize sağlık hocam.

Açıkçası diğer Cihazlarla uyumunu çok bilmiyorum. Wince ekranı daki klasör içeriği aynı ise uyumludur. Zaten bizim cihazlar hep 32bit windows Ce olduğu için uyumludur diye düşünüyorum

Merhaba Arkadaşlar aracıma Here Maps 2025Q2 haritasını ve 23.10.2025 son tarihli speedcam dosyasını yükledim. Dosyaları cihazıma WinCe ekranına geçip yükledim. Sorunsuz çalışıyor, sabit radar noktalarının hepsi yüklü ekstra olarak mobil radar noktaları da ekli hepsinde kontrol noktası olmuyor fakat geçmişte veya ara ara kullanılmaya devam eden mobil noktalar var. Ben Klasör içlerini temizleyip direkt bunları yapıştırdım ve sorunsuz çalıştı. Sadece speedcam dosyasını transfer ettiğinizde de mevcut haritanıza son radar noktalarını eklemiş olursunuz

HereMaps2025Q2

Ekstra olarak Klasördeki .kml uzantılı dosyayı Google Earth de açarsanız, araca yüklediğiniz radar noktalarını, telefon ve bilgisayarda'da hız sınırlarını tüm türkiye'de görebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 65106
Merhaba linkte erişim izni istiyor. Yardımci olur mudun? Birde lgu uzantılı mı?

Merhaba linkte erişim izni istiyor. Yardımci olur mudun? Birde lgu uzantılı mı?
Lgu uzantılı değil. Dosyalar mevcut Wince tarafına geçip kopyala yapıltır şeklinde yapılıyor

• Beğen
Tepkiler: canefe53
Lgu uzantılı değil. Dosyalar mevcut Wince tarafına geçip kopyala yapıltır şeklinde yapılıyor
Teşekkür ederim wince ekranından harita guncellemeyeli bayağı oldu hata yapmamak adına kisaca anlatabilir misiniz? En kolay yolu ile

Geri