Hallettim teşekkür ederim bsşarsoft kadar detaylı değil trafik lambalarını gösteriyor mu bilmem deneyeceğiz iş görür ALLAH razı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
üstad benim cihaz 4.1.0 ve orjinal, şunu sormak istiyorum, bu tarz haritalar için bir crack vs yapmak gerekiyor mu? çünkü ben dosyaları değiştirsem de araçta göremiyorumHallettim teşekkür ederim bsşarsoft kadar detaylı değil trafik lambalarını gösteriyor mu bilmem deneyeceğiz iş görür ALLAH razı olsun
Gerektirmez ugrade dosyası icin birşey yapmaniz gerekmez zaten sistem kendisi yüklüyor. Ancak 4.1.0 sistemine uyumlu olması lazım. Wince ekranından yapıyorsanız storage 4 dosyasını bulup onun içine harfiyen yeri yerine kopyalamaniz gerekiyor. Yukleyipte sistemde görmediğiniz dosya var ise Lisansı yoktur. Bazı dosyalar gözükmez sisteme gömülür. Ugrade uzantılı dosyalar haricindeki işlemler için sadece map, poi, seedcam, bulding, tmc ve lisans dosyaları kopyalamak lazım. Tüm dosyarı kopyalamak isterseniz mutlaka orjinal dosyaların yedeğini alın.üstad benim cihaz 4.1.0 ve orjinal, şunu sormak istiyorum, bu tarz haritalar için bir crack vs yapmak gerekiyor mu? çünkü ben dosyaları değiştirsem de araçta göremiyorum
hocam yedeği aldım, paylaştıgınız dosyalardan bende olanların bendekiler ile birebir değiştirdim, 4.1.0 versiyonunda bulding klasörü yok sadece onu yapmıyorum, ve araçta göremiyorum haritayı, lisansıda dediğiniz gibi eskileri dokunmadan paylaştıgınızı koyuyorum storage4 klasörü içindeki lisansın içineTüm Storage Card 4 dizinini yedek alın. Ardından paylaştığım her bir klasör içeriğini storage card 4 içindeki klasör içeriği ile değiştirin sadece Lıcense klasörünün içindeki iki dosyayı araçtaki LICENSE içerisine yapıştırın diğer lisans dosyalarına dokunmayın
siz crack yaptınız mı pekiMuhtemelen dediğiniz gibi crackli yükleme yapmak gerekebilir