• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Media Nav Evo 9.1.3 HereMaps 2025Q2 haritası ve Güncel Speedcam

buildings dosyası orjinalinde yok, onu direkt kopyalamak sıkıntı olur mu?
building dosyası için evo 2 olması lazım sanırım, bende de yok faz 1 araç...ama her şeyi aktarsam bile harita görünmüyor...yukarıda dediğim gibi cracklı navi exe kullanıyorlar galiba ama koca forumda bilen çıkmadı, öyle bir forum devlet sırrı gibi saklanıyor

Birçok mekan eksik olmakla birlikte bulunduğum ilçede hastane taşınalı 10 yılı geçti ama hala eski yerinde görünüyor. Yeni yeri de boş arazi olarak görünüyor. Ne kadar 2025q2 de olsa here maps bu kadar oluyor demek ki. Başarsoft dışında başarılı harita yok galiba ülkede.

Birçok mekan eksik olmakla birlikte bulunduğum ilçede hastane taşınalı 10 yılı geçti ama hala eski yerinde görünüyor. Yeni yeri de boş arazi olarak görünüyor. Ne kadar 2025q2 de olsa here maps bu kadar oluyor demek ki. Başarsoft dışında başarılı harita yok galiba ülkede.
hocam sen haritayı yükledin ve çalıştı mı? nasıl yaptın?

bu adamın videolarından yardım aldım hocam

bu adamın videolarından yardım aldım hocam
Hocam bunları yapıyorum orada sonunum yok ama harita çalışmıyor, siz lgu olarak bir dosya hiç yüklediniz mi bu önemli? Adı genelde restore.lgu olması lazım bu harita programını crackliyor diye düşünüyorum, sadece bu harita değil bir kaç tane daha denedim listede hiçbir şekilde göremedim

hocam ben arabayı yeni aldım karıştırıyorum hala ama bu sefer cihazı bozdum gitti navigasyon. Öteki başarsoftu yüklemeye çalışıyorum şu anda o da olmuyor önceki de gitti komple kabul butonu bile çıkmıyor. 9.1.3 üzerine bir daha 9.1.3 yüklemeye çalışacağım çünkü radyo bile gitti. En iyisi medianav evo 2 takmak ya da harici bir ekran taktırıp lisans vs uğraşmadan google maps ya da yandex kullanmak sanki.

Son düzenleme:
evo 2 taksanda yine aynı muhabbet hocam, harici android takarsan ne ala

Geri