Arkadaşına Eşek Şakası Yapmak İsteyenler İçin 5 Dijital Yöntem

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
sek-sakasi-yapmak-isteyenler-icin-5-yontem-705x290.jpg

Hepimizin bildiği gibi ülkemizde şaka denildiği zaman herkes bayrağı en ön sırada taşır. Ata sporu olarak saydığımız ‘şaka kültürü’ çoğu kişinin sosyal çevresini gereğinden fazla genişletir ancak bazen bu genişleme iç taraflara doğru yaşanır.

Birkaç kola ayrılan şakalar bütününün en çok tercih edileni ise her zaman ‘eşek şakaları’ olmuştur. Bu haberimizde, canınızdan çok sevdiğiniz arkadaşlarınıza hiç acımadan yapacağınız birkaç şakayı sizler için araştırdık. Arşivinizde olan sağlam şakaları bizlerle paylaşmayı unutmayın.




Dude, your car !


unnamed(5).png

Bu uygulamayla arkadaşınızın arabasının fotoğrafını çekebilir ve içerisinde yer alan efektleri arabanın çeşitli yerlerine uygulayıp canından can alabilirsiniz. Yuh artık dedirten uygulamayı iOS platformunda (yeni özellikleriyle) 1 dolara, Android platformunda ise ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/dude-your-car!/id358055270?mt=8&utm_source=webtekno.com
https://itunes.apple.com/us/app/dude-your-car!/id358055270?mt=8&utm_source=webtekno.com

Facebook'da kendi yalan haberini yarat


screenshot_1(143).jpg

Yalan haber yaratıp Facebook’da yayımlamaya ne dersiniz. Evet diyenlerin takip etmesi gereken adımlarfotoğraf yüklemek, yalan haberin başlığını oluşturmak ve haberin içeriğini yazmak. Bu adımlardan sonra haberinizi Facebook’da aktif edebilir ve ortalıkta yalan haber dolaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu fikir benim kafama yattı diyenleri buraya alalım.

Ter kokuyorsun !


screenshot_2(78).jpg


Arkadaşınıza ‘ter koktuğunu’ söylemenin en kolay yolu. Arkadaşım ter kokmuyor ama ben yine de söylemek istiyorum derseniz o da sizin bileceğiniz iş. Arkadaşlarınızla aranızın açılmasını garanti edensiteye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu biraz ağır olabilir


asdsad.png

Bu şakayı aktif etmek için arkadaşınızın bilgisayarındaki masaüstüne not defteri açmanız yeterli. Not defterine ‘' :hop, start, goto hop '’ yazıyorsunuz ve adını ‘' .bat '‘ olacak şekilde masaüstüne kaydediyorsunuz. Arkadaşınız bu dosyaya tıkladığında karşısına sürekli ‘'cmd’' ekranı açılıyor ve bilgisayar bir süre sonra donuyor. Eğer arkadaşınızla hala küsmediyseniz ona restart atınca durumun düzeleceğini söyleyin.

Trololololololololololo


original(3).jpg

Hipnoz etkisi yaratan bir çalışma. Sayfayı açtığınız zaman karşınızı görseldeki vatandaş çıkıyor ve oldukça sinir bozucu bir şarkı söylemeye başlıyor. Sayfayı açtıktan sonra hemen kapatırım demeyin gerçekten bağımlılık yapıyor. Ben illaki deneyeceğim arkadaş diyorsanız buraya buyrun.


Sizde Denediklerinizi Bizimle Paylaşın Bakalım Kim Kime Neler Yapmış :)
 
Son düzenleme:
Üst