Citroen-C5'lerin Debriyaj Sorunu Çileden Çıkartıyor !!!

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
esh3379.gif


Citroen C5 triptonik modellerinde sıkca rastlanan debriyaj arızaları hem tüketicileri hem de filo şirketlerini çileden çıkartıyor. 15 bin kilometreden sonra başlayan debriyaj arızaları Citroen servisleri tarafından " kullanıcı hatası" olarak değerlendiriliyor ve ekstra ücrete tabi tutuluyor. Bu durumdan şikayeti olan tüketiciler özellikle de filo kullanıcıları şikayetlerini internetteki şikayet sitelerine yazmaktan başka çareleri kalmıyor. Konuyla ilgili olarak Citroen yetkililerine aşağıdaki soruları geçtiğimiz hafta yazılı olarak ilettik. Ancak hiç bir yanıt alamadık. Citroen C5 ve diğer modellerdeki debriyaj arızaları hayati önem taşıyor. Bu nedenle filo müşterileri Citroen C5 alışlarını iptal ediyorlar.


MERAK EDİLEN SORULAR


İşte bu konuda merak edilen ve Citroen yetkililerinde yanıtlanması gereken sorular:


1) C5 triptonik modellerinde debriyaj şikayetiyle çok karşılaşıyor musunuz? Genellikle bu konuya şikayetlerin yoğunlaştığı görülüyor. Bu konuda ne yapıyorsunuz?
2) Kalkışlardaki titreme genel şikayetlerin başında geliyor bu konuyu nasıl açıklmıyorsunuz
3) Debriyaj sıkıntısıyla gelen tüketicilere kullanıcı hatası diyerek 550 TL'yi bulan faturalar çıkartıldığını ifade ediliyor, bu konuda ne diyorsunuz.
4) Servis yetkilileri C5 modellerdinde (triptonik) debriyaj sıkıntısının yaşandığını ve yokuşlarda vitesi boşa alınması gerektiğini söylüyormuş bu doğru bir uygulama mı?
5) Filo kiralamalarında ne kadar C5 verdiniz ve şu anada kadar ne kadarı geri iade edildi.
6) Şikayetvar.com isimli internet sitesinde yüzlerce Citroen şikayeti var bu konuda ne gibi bir çalışma yapıyorsunuz. Müşteri memnuniyeti konusundaki çalışmalarınız neler?.
7) Citroen C5 modellerinin hemen hemen tamamında debriyaj sorunu yaşanıyor iddiasını kabul ediyor musunuz? Bu konudaki açıklamalarınız neler?
 
Üst