Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapı içlerine bakın tam çıtanın arkasında kalan yerde kapının 2 ucunda siyah yuvarlak bantlar var onları delerek yada sökerek altındaki fransız alyanı denen aparatla sökebilirsiniz sinyali sadece soketi çıkarmak için sökmeniz gerekebilir yoksa o kısmın çıtayı sökmekle bir ilgisi yok alttan tırnagınızı sokup yukarı dikkatlice çekersenız kolayca çıkar sinyaller ayrıca.