Motoru Değişmiş SW Clio3 Extreme

inapatechno

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2018
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Selamlar arkadaşlar

foruma yeni katıldım, bir maruzatım var, destek olabilirseniz sevinirim

2016 yılında istanbulda renault yetkili bayisinden 2.el 2012 clio 3 sw araç aldım. aldığımda exper raporu vardı onların hazırladığı, aksi bi durum olursa 1 yıl içinde geri alırız demişlerdi ki zaten büyük bi yer ismini şimdi vermiyeyim.

70bin km de aldım aracı bu arada, şuan 100binde. aracım hiç bir sorun yok taş gibi temiz ve diri, lakin geçen ay muaneye gittiğimde aracın ben almadan önce motor ve aksamları ne varsa değiştirildiğini söylediler, bir usulsüzlük yok evraklar açısından ama aldığım bayi bunu bana bildirmedi. başka bir bayiden değişen parçaları kontrol ettirdim, eksik hatalı bişey yok iyi yapmışlar daha iyi olmuş dedi ama gel gör ki şimdi satmak istediğimde millet motoru değiştiği için korkuyor arabadan fiyat kırıyor.

şimdi benim bu aracı aldığım bayiye bir yaptırımım talebim olabilir mi? öte yandan sandık motor değişimi yapılmış, ben bi zararını görmedim, sizcede bu iyi bir şey midir?
 

tefennili

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Tem 2017
Mesajlar
108
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Hocam eğer araç, sandık motor değişimi yapıldıysa, bu büyük bir ihtimal araç motorunda fabrikasyon bir hata olduğu için yapılmıştır, başka türlü, 2012 model bir araca sandık motor takılması için bir sebep göremiyorum, bence bu iyi bir şey, ben alıcı olsaydım kesinlikle alırdım.
 
Üst