Clio 4 Güvenlikten 5 Yıldız Aldı.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,538
Tepki puanı
1,680
Puanları
113
Yaş
55
542397_4525307298934_1562319029_n.jpg


YENİ CLIO BEŞ YILDIZLI EURO NCAP DERECELENDİRME KAZANIRKEN



  • Yeni Clio beş yıldızlı EuroNCAP oylaması ödüllendirildi
  • Çocuk koruma, yaya koruması ve güvenlik ekipmanları için sınıf puanları en iyi
Yeni Clio EuroNCAP tarafından gerçekleştirilen pasif testlerin ardından beş yıldıza layık görüldü. Bu sonuç, Ocak 2012'de bağımsız vücuttan daha sıkı prosedürler rağmen elde Renault'nun pasif güvenlik uzmanlığı bir başka örnek oluşturmaktadır.
Yüzde 85 Yeni Clio global skor - çocuk koruma, yaya koruması ve güvenlik ekipmanı için en iyi dereceleri dahil - hatta kendi segmentinde en iyileri arasında selefi ve özellikleri üzerinde bir iyileşme gösteriyor.
Kendi güvenlik kimlik bilgileri bu resmi tanıma ek olarak, Yeni Clio zamanda hassas, duyarlı şasi güven verici dinamikler sayesinde sunar.
Tüm yolcuların iyi şekilde korunması için bütünsel bir yaklaşım
Renault dolayısıyla dikkate yolunda kaza çalışmaların bulguları aldı ve gerçek: Clio III Yeni Clio bir adım daha ileriye işaretlemek zorunda anlamına geliyordu bir beş yıldızlı EuroNCAP çarpışma testi degerlendirmesi, iddia kendi sınıfında ilk araç oldu sürücülerin dünya davranışı bir daha bütünsel, daha verimli bir yaklaşım esas yolcu güvenliği çözümleri geliştirmek. Daha etkili bir yolcu koruması sağlamak üzere, Yeni Clio elektronik mimarisi son nesil koruma sistemleri bile erken tetiklenir sağlamak için tasarlanmıştır.


Yetişkin yolcu koruma
Bir kafa kafaya çarpma, Yeni Clio ön yolcular iki yüksek verimli hava yastıkları, hem de gergili ve 400daN kalibre yük sınırlayıcılar ile donatılmış emniyet kemerleri ile korunmaktadır.
Arkada, tüm koltuklarda yük sınırlayıcısı ile kaymayı önleyici tümsek ve üç üç-noktalı emniyet kemerleri ile donatılmıştır.
Bu arada, 'Fix4sure' teknolojisi (yolcular bir kafa kafaya çarpışma durumunda emniyet kemerinin altından kaydırın sayede) submarınıng mücadele için geliştirilmiş bir Renault yeniliktir. Tüm Yeni Clio yolcuları her koltuk minderi özel bir kambur sayesinde yanı sıra, emniyet kemeri tokaları alçak pozisyonu ile bu olguya karşı korunmaktadır.
Nispeten daha az koruma bir araba yarar tarafı, yan etkileri ölümcül yaralanmaları sık görülen nedeni, ama muhteşem sonuçlar sekiz puan maksimum puanı elde etmek için üretti belirli işten Yeni Clio faydaları vardır çünkü. Iki kat hızlı kadar yanıt vermek için, Yeni Clio iki darbe sensörleri (ön kapılar ve B-sütunları) bulunmaktadır. Belirli bir algoritma yeni nesil baş-göğüs hava yastıkları etkisi şiddetini eşleşecek şekilde dağıtıldığı şekilde ayarlar.
Kutup ve arka darbe testleri sonuçları ile birlikte, bu sonuçlar hiç küçük otomobil segmentinde elde edilen en iyi sonuçlarından biridir yetişkin koruması, olası bir 36 ile 32 puan elde etmek için Yeni Clio yardımcı oldu.


Yeni Clio: çocuk koruma için bir numara
Yapısı genel tasarımı ve ön yolcu koltuğu ve arka dış koltuklar, 43 puanlık bir skor ile B segmentinde en iyileri arasında Yeni Clio çocuk koruma oylaması rakamlar için üç noktalı Isofix çocuk koltuğu ankraj durumu sayesinde olası bir 49 dışarı.

Yaya koruma
Yeni Clio ön uç yayaların yaralanmasını en aza indirmek için tasarlanmıştır. Geleneksel olarak çok sert ön camın alt kısmında, bir etkisi yaralanma riskini azaltmak için tasarlanmıştır iken tampon, hiçbir belirgin kenarları vardır. Bu arada, kaput yüksekliği yapısı ve motor en üst parça arasında burulma alanı dahil etmek için 20 mm ile büyütüldü. 36 üzerinden 24 puanla sayesinde, Yeni Clio de yaya koruma açısından kendi sınıfında en iyi otomobil olarak ortaya çıkmıştır.
Güvenlik genlerinde ... artı donanımları
Yeni Clio seyir kontrolü ve standart olarak bir hız sınırlandırıcı, yanı sıra tüm koltuklar, artı ESC için sesli ve görsel emniyet kemeri hatırlatma uyarıları ile donatılmıştır. Bir kez daha, bu alanda kendi segmentinde en iyi skoru, yedi puan maksimum skor iddia etti.


Pragmatik bir yaklaşım
Güvenlik Renault yaklaşımı ilk donanım düzeyinden itibaren standart olarak güvenlik ekipmanları dahil olmak üzere yolda gerçekleri, karşılık ürünleri öneren bir görünüm ile gerçek kazaları ve gerçek dünya güvenliği detaylı bir çalışma üzerine kurulmuştur. Öncelikleri dolayısıyla en verimli teknolojilerin geliştirilmesine odaklanacak a) ilk sırada yer olmasını bir kazayı önlemek, b) düzeltici eylem beklenmedik durumlarda alınabilir sağlamak ve bir etki meydana gelmez iken c) yolcuları korumak. Renault bütüncül yaklaşım sadece bir donanım özelliği veya teknoloji indirgenebilir değildir. Yıllar boyunca, Renault otomotiv güvenliği için bir kriter olarak ortaya çıkmıştır ve bu modellerin medya notları garantiledi sonuçları yansıyor.
Sürüş keyfi için katkıda bulunmaya ek olarak, minimize ağırlığı da aktif güvenlik (kısa durma mesafeleri) ve pasif güvenlik (etkisi daha az atalet) hem de önemli bir katkı yapar. Yeni Clio aralığında 100kg kadar tasarruf bir ağırlık sahiptir ve otomobilin tasarımı bu yönünü ödenen dikkat kabin ve tüm yolcuları korumak için daha etkili bir darbe enerjisini absorbe programlı deformasyon zonu yararlanmıştır.
Bu aracın dinamikleri oto-adaptif dijitalleşme ile birlikte aktif güvenlik, şasi nitelikleri söz konusu olduğunda, acil durumlar hassasiyetle tespit izin verir. Her iki standart ABS ve ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) fonksiyonları, daha verimli ve sarsıcı önlemek için sadece doğru anda tetiklenir. Acil fren yardımcısı fonksiyonu bir elektronik kontrol ünitesi / hidrolik ünitesi kurulmuştur.
Son fakat en az değil, ergonomi çalışmaları sürücüleri öncesinde yola konsantre edebiliyoruz demektir.Daha fazla konfor için, araçların okunabilirliğini özellikle berrak ve grafiksel olarak dizayn edilmiştir.Ayrıca Yeni Clio hatta gelişmiş navigasyon gibi modern sürüş yardımı, R-Link multimedya sistemi gibi far ve cam silecekleri gibi görevleri otomasyon, artı arka park sensörleri ile donatılmıştır versiyonlar durumunda bazı işlevler için ses komutları faydaları ve belirli sürümleri için kamera geri. Yeni Clio tüm sürümleri Bluetooth ® telefon ile donatılmıştır.

Tercümede hata olabilir,kusura bakmayın...:eyv
 

AYTEKİN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Eki 2010
Mesajlar
408
Tepki puanı
0
Puanları
0
çok güzel yapmışlar bunu ya şimdi satılsa arabam direk bundan alıırıdm
 

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Kas 2011
Mesajlar
4,543
Tepki puanı
123
Puanları
0
Araba Dağılmış Ancak Yaşam Kabini Sağlam, Aslında Renault Çamurlukları Plastikten Değil'de Metal'den Yapsa Volvo Gibi Araba Olacak :eyv
 

onurdoyuran

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Eyl 2012
Mesajlar
41
Tepki puanı
0
Puanları
0
insallah biztanede bize nasip olur
 

cobrasnake

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Ağu 2012
Mesajlar
122
Tepki puanı
0
Puanları
0
Euroncap ta tavandanda test yapılıyor mu ?
 

YAVUZ

Ali Yavuz Bengüoğulları,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
399
Tepki puanı
0
Puanları
0
güzel sonuç..

bu arada yeni clio nun reklamı nejat işler in adana daki işleri nedeniyle benim stüdyoda kaydedildi ...kaydı yüklemiyeceğim ama son cümle'' yeni renault clio ..tadını çıkar.....''reno
 

Solenza

Ersin ŞENTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
6,114
Tepki puanı
71
Puanları
0
Beklenen sonuç :eyv
 

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Eki 2010
Mesajlar
8,212
Tepki puanı
225
Puanları
63
Yaş
34
Araba Dağılmış Ancak Yaşam Kabini Sağlam, Aslında Renault Çamurlukları Plastikten Değil'de Metal'den Yapsa Volvo Gibi Araba Olacak :eyv
Çok doğru kardeşim.:eyv
 
Üst