"Bakır Kahve" renk, "Havana" iç döşeme ve ambiyans kombinasyonu

chgmn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Eki 2012
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
Herkese iyi akşamlar,

Hafta içi vakit bulamadığım için İzmir Mais şubesine ancak hafta sonu gitmeye fırsatım olacak telefon ettiğimde de müsait bir satış temsilcisine ulaşmak mümkün olmuyor malum taleplerden dolayı, ama belki konu hakkında hali hazırda bilgisi olan birisi vardır aramızda. "Bakır Kahve" renk ve "Havana" iç döşeme kombinasyonu ile Aralık sonrası teslimat yapılmak üzere sipariş geçen var mı acaba?

Mevcut fotoğraflara göre en çok bu renkler hoşuma gitti, fakat gereçek ortamlarda çekilmiş (stüdyo dışı) hiç bir görüntüye ulaşamadım internette yaptığım araştırma sonucu. Bu renk kombinasyonundaki bir aracın fotoğraflarına sahip olan varsa bir şekilde bu da karar verme konusunda işime yarayabilir.

Teşekkürler.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,511
Tepki puanı
1,671
Puanları
113
Yaş
55
O renklerin uyumu gerçekten harika duruyor,canlısını bende merak ediyorum...
Bu arada üye tanıtımı yaparsanız sizi tanımış oluruz...:eyv

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/
 

chgmn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Eki 2012
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
Kusura bakmayın aslında bir süredir üyeyim foruma ama sadece konuları okuyucu olarak takip ediyordum o yüzden atlamış bulundum kendimi tanıtmayı.
Aslında sizin açtığınız "
eyvalah.gif
Clio 4 İç Dizayn ve R-Link" başlığındaki fotoğraflar bu kombinasyondaki bir araca ait, fakat ışık çözünürlük vs. gibi sebeplerden pek seçilmiyor. Aracın dış rengi konusunda bir süphem yok ki bu renk Zoe modelinde de "Brun Ardant" ismi ile kullanılıyor, bu aracın inceleme fotoğrafları mevcut internette. Asıl aklıma takılan konsol rengi ile döşeme rengi arasındaki uyum. Bahsettiğim başlıktaki fotoğraflara ek olarak incleme fotoğrafları var mı acaba?

Fransızca bir site ama fikir edinmek için fotoğrafları inclemek isteyen olur belki de. "http://renault-zoe.forumpro.fr/t631-commandes-zoe-ouvertes-en-grande-bretagne"


 
Üst