Yeni Clio 4 Lpg Seçeneği

mhurat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Ara 2012
Mesajlar
1,047
Tepki puanı
10
Puanları
0
[h=1]Kişiye özel yeni Clio 4′de LPG seçeneği de olacak…[/h]
renault-clio4_LPG-secenegi-150x98.jpg
Clio 4′te en önemli renk seçeneklerinden biri “ateş kırmızısı” olacak. Renault, bu rengi ilk kez “DeZir” adlı konsept modelinde kullanmış. Clio 4′ün Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, aracın kıvrımlarını da DeZir’den esinlenerek çizerken, ana renklerinden birini de oradan belirledi.

Torpido gözündeki etiket aracın Bursa’daki fabrikamızda üretildiğini gösteriyor.
Clio 4′ün tasarımı öncesinde Fransa ve Türkiye’de müşteri taramaları yapılmış, istekler tek tek not edilmiş. Clio 3′ün bütün iyi özellikleri bu araca da yansıtılmış. Renault’ta yaşanacak tasarım rönesansı ilk kez Clio 4′e yansımış denebilir.

Clio 4′te ilk kez “kişiye özel” üretim seçeneği de olacağı vurgulanmaktadır. Müşteri, bilgisayar başında almak istediği Clio 4′ün özelliklerini işaretleyecek . Müşterinin belirlediği özellikler siparişiyle birlikte Bursa’daki fabrikaya da anında yansıyacak. Böylece araç, kişiye özel olarak banttan inecek. Tüm bayilerin bilgisayar ağına kişiye özel sipariş yüklenmiş. Bayiler böylece kişiye özel Clio 4 siparişine hazır.
Yeni Clio 4’de LPG seçeneği de olacak. Bursa’da şimdiye kadar Dacia ve Symbol’ün fabrika çıkışı LPG’li olan modelleri vardı. Bunlara Yeni Clio 4’de eklendi.
 

Onur Gönüllü

RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ara 2012
Mesajlar
6,190
Tepki puanı
517
Puanları
0
güzel hayırlı uğurlu olsun..
 

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
7,391
Tepki puanı
247
Puanları
0
Yaş
31
Renault Türkiye , ilk defa araç kişiselleştirmeyi uyguluyor . Eskiden Donanım paketleri vardı yada opsiyon denen seçenekler vardı .
Şimdi Clio IV ile Mais araç kişiselleştirmeyi çıkardı . Güzel de oldu .

Fransada araç kişiselleştirme daha detaylı .
Renault.fr adresinden her hangi bir modeli iç dış dilediğiniz gibi yaparsınız .
 
Üst