iebach pro kit 35mm & sportline 50 mm ve h&r 35mm yaylar

blk_paşa

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Haz 2013
Mesajlar
137
Tepki puanı
6
Puanları
0
arkadaşlar sorum şu piyasada bir sürü ucuz ne olduğu belirsiz yay var ve genel kanı h&r ve iebach markalar bu işin en iyileri ama iebach VE H&R resmi sitelerine girdiğinizde bu firmaların Renault için yayı olmadığını göreceksiniz ama nette bakarsanız

Renault clio 4 pro kit 35 mm eibach
Renault clio 4 sportline 50 mm eibach
Renault clio 4 35 mm h&r

yaylar satışta fiyatlarda 500 tl üstü

PEKİ BUNLARIN ORJINAL OLDUGUNA NE KADAR VE NASIL İNANICAZ?
PİYASADA BUKADAR ÇAKMA ÜRÜN VARKEN

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim aracıma 50mm yay alıcam fiyat 120 - 650 tl arası dalgalanıyor ama hangisi orijinal kafa kurcalıyor
 

c@n

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Eyl 2014
Mesajlar
300
Tepki puanı
0
Puanları
0
Ben yay olarak eibach oneririm, eibach ile aracin konforu orjinale cok yakin oluyor ama yol tutus cok cok daha iyi oluyor..

Yaylari bilindik tuning shoplardan ya da direkt Turkiye distributorunden alirsaniz cakma urun alma riskini minimuma indirirsiniz..

H&R i powershop
Eibach i dp tuning getiriyor Turkiye ye..
 

Numb7

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
161
Tepki puanı
0
Puanları
0
Apex denilen bir marka mevcut piyasada fiyatı 200 tl civarıydı. Tavsiye etmem. Satan arkadaşım bile sana bundan vermiyelim eibach takalım diyorsa, Bir bildiği vardır elbet. H&R de takabilirsiniz. Sonuç olarak H&R de kötü bir marka değildir, fakat H&R de ön biraz daha fazla düşüyor. Tavsiyem Euro(€) düşmesini bekleyip Eibach sport kit yay almanızdır. Görsel, konfor ve performans olarak en iyisi.
 
Üst