Bir Clio 4 paspas hikayesi

mtopacoglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Eki 2013
Mesajlar
46
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
53
1 yıldan beri bana bir paspası sağlayamayan-söz veripte yerine getiremeyen bir yaklaşım için nedenir ki ? Evet bir paspas nedir hiçbirşey ama işte markaya olan tabi ki önce satın aldığım yere saygıyı yitirmek içinde bir sebep ! Demek ki bir yedek parça ihtiyacı olsa uzun yıllar sağlanamayabilir de kimbilir.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,525
Tepki puanı
1,675
Puanları
113
Yaş
55
Hayırdır, hangi bayiden şikayetçisin kardeşim ?
 

serkangok

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 May 2014
Mesajlar
40
Tepki puanı
0
Puanları
0
bu paspas olayını istinye mais banada problem yaptı, satın alınırken yazılıp konuşulup anlaşılan halı paspasın, teslimat sırasında olmadıgı bilgisi verildi ve depo taşındı vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs gibi bişeyler anlatıldı ve bu teslimatta söyleniyor ne diyeceksiniz ? 1 ay sonra istediginiz zaman gelerek paspası alabilecegim soylendi.. 1 ay sonra tabi ki hiç bir sey konusuldugu gibi olmadı, konu paspas değildi benim için, söz verilip insanı aptal yerine koymak oldu. Bu paspas olayını mail yolu ile satış temsilcime hatırlattığımda da sanki aracı ondan alıp pazarlığıda onunla yapmamışım gibi bir tepki aldım gerçekten çok şaşırmıştım.

Şikayet ettim neredeyse 1 hafta uğraştım özürler dilendi merkezden adresinize yollayalım vs vs vs vs vs vs. ve sonunda paspası aldım ama heralde 3 ay sonra. Bu arada paspası karşı ödemeli olarak adresime adresime yolladılar.

Ayrıca İstinye Mais de (yaptırmaz olaydım) cam filmi de yaptırmıstım arac alınırken 500 TL olan cam filmine 250 tl ödemiş gibi oldum araç uzerinden indirim yapılarak.

Toplamda 3 kere sol ön cam yapıldı hava kabarcığı, filmin kalkması ve işçilik hataları yüzünden. 2. kez cam filmi değişiminde dışardaki kauçuk cam çıtasına ısı tabancası ile zarar verdiler, daha da komiği bu cıtayı bir şey yokmuş gibi bana teslim ettiler, bu çıta ne diye sorduğumda da " Hangi Don ? " dercesine tepki almak o sinirli halde beni gülümsetmişti.

Yedek parçadan aynı çıtayı alıp aracıma taktırdım faturayı artık kime kestiler bilemiyorum ama keşke oradaki servis mudurunu bulup bu durumu gösterseydim nede olsa çıtamı aldım diye uğraşmak istemedim ama hata yapmışım o müdüre göstermek gerekiyordu 500 tl cam filmine fiyat isteyip 3 seferde cam filmini yapamayıp bir de daha yeni aldığım bir kaç haftalık aracın çıtasına zarar vermek nasıl bir başarı dinlemek gerekiyordu.

Cam filmi işçiliği gerçekden berbat yapan ustayı görüp gözlerinden öpmek istedim ama izin vermediler. Fotoğraflarla gösteremiyorum fakat camları açtığınızda filmin bitiş noktalarında boydan boya nokta şeklinde hava kabarcıkları var 4 camda da .. Buna Servis normal showroomdaki aracımızdada var aracın cam fitilleri yapıyor dedi.. :D Ayrıca tamam 4 camıda tekrar yapalım deseler yinede yaptırmak istemem her yapılan işlemde sacma sapan zararlar verildi. Buarada söylemeyi unuttum sağ ön camıda çizdiler ( filmi değil camı )

Clio 4 olup cam filmi yaptıranların bende olan bu camı açtığınızda filmin bitiş noktalarında boydan boya boyle bir hava kabarcığı izi problemi varmı ?

Sonuç olarak istinye mais' den hiç memnun kalmadım ki bu Renault un en sorunsuz ve iyi olması gereken bayisi değil mi ? arkadaş sitem edince bende bu anımı paylaşmak istedim. Bir şekilde uğraşıp şikayet edildiğinde problem çözümleniyormuş gibi oluyor ama bu verilen zararlar insanın canını sıkıyor birde titiz bir insansanız, aracın 8 cm lik çizilen, tamam cam temiz değilken belli olmayan çizik için camı değiştirseler ne olacak değiştirmeseler ne olacak.
 
Son düzenleme:
Üst