Araba kalkarken titreme yapıyor

mert103

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Ara 2014
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Merhaba,

Araç dacia lodgy 2013 temmuz ayında alındı. Arabayı kaldırırken titreme oluyor önceden olmuyordu baskı balatanın yavaş yavaş bittiğini düşünüyorum. 16 bin küsür kilometre yapıldı bu kilometrelerde bunu yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Bi şikayet sitesinde başka arkadaşlarında başına gelen bir durum. Aile içi ufak tartışmalardan dolayı arabanın yıllık bakımı yapılmamıştı ben kullanıyorum artık 1 ay içinde yıllık bakımlarını yaptırıcam, bunlardan olabilme gibi ihtimal var mı?

Frenlerden ses geliyordu serviste bir işim vardı arkadaş daha 6-7 bin gider dedi. Fren balataları kaç kilometrede değişiyor? İstanbul'da kullanılıyor araba trafiği bol anlayacağınız.


Baskı balata ve fren balataları kalitesiz ya da ucuz şeylerden yapıldığı düşüncesi aldı beni, aydınlatırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,537
Tepki puanı
1,678
Puanları
113
Yaş
55
Titreme baskı balatadan olur, araç yeni bile olsa yarım debriyaj kullanımından erken aşınabilir...
 

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
1,671
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Baskı balata tamamen kullanmayla alakalı bir olay trafikte sürekli yarım debriyaj yapar yada normal trafikte ayagınızı debriyajda bekletirseniz aynı sekılde debriyaj balatasına zarar verir ani kalkıslar zarar verir ama sorun baskı balata
 
Üst