Dacia duster kadran ses sorunu hk

HASOCA

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Ara 2016
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar Merhaba,

2014 model duster 4*2/ 110 hp aracım var aractan yakıt kullanım sürüş vs çok memnunum yalnız aldığımdan beri aracın kilometre kadranı ve muhafazası arasındaki boşluk olduğundan kasislerde titreşimlerde kilometre artınca içeriye ses veriyor ve dayanılmaz bir hal alıyor aracı kullanamıyorum hatta bir kaç defa da sesi kesebilmek için öndeki kilometro camına parmağımı koyduğumda kaza yapmayı atlattım.

Yaklaşık 15 kez İnanlar Yenibosna servisine götürmeme rağmen her seferinde sorunu hallettiklerini iletler fakat sesi gidrmeleri için gönderdiğimde aracın sileceklerini değiştirmişler,iyiki motorda problem var deyip götürmemişim mazallah tekerlekleri frenleri balataları değiştirirler diye insan korkmuyor değil!!!!

Video görüntüleri ile sorunu izah etmeye çalışıyorum ama bir türlü derdimi dinlemediler görüntüleri bile dikkatli bakmıyorlardı.

Araca uyguladıkları yöntem gösterge paneli ile üstündeki kaplama alaşım arasına silikon sıkıyorlar geçici süre özellikle soğuk aylarda kışta ses kayboluyor neden çünkü silikon donuyor özellikle kış aylarında ama yazın sıcaktan ya da araçta kaloriferi yakınca, uzun yola çıkınca aradaki silikon eridiğinden kadrandaki ses problemi yeniden devam ediyor.


Artık en sonunda sorunu Renault a taşıdım nedeni canıma tak etti 2 ay önce kredisini bitirdiğim araçtan soğudum buradan Müşteri hizmetlerinde çalışan ve beni arayan Ömer Kardeşime ayrıca araç şu an Zenginli Güngören servisinde Servis müdürü ve servis çalışanlarına teşekkürü borç biliyorum problemi gidermeye çalışıyorlar sorunu halledemeselerde canları sağ olsun beni dinledikleri için Renault servisinde çalışan arkadaşlar problem dinlemeyi biliyorlarmış bende sayelerinde görmüş oldum yoksa inancım kaybolmuştu.

Buraya yazma nedenim kimsenin işi ekmeği ile oynamak değil yada büyük firmaların üretim hatalarından nemalanmak gibi niyetimde bulunmuyor ama bizler araç alırken o markaların güven endekslerine servis kalitelerine geçmişte yaptıklarını göz önüne alarak yatırım yapıyoruz.

Forumlarda yada sosyal mecralarda çok fazla dolaşan biri değilim bu yazıyı İŞLERİNİ BÜYÜK AŞKLA DÜZGÜN YAPMAYA ÇALIŞAN arkadaşlara TEŞEKKÜRÜ borç hissettiğimden dolayı yazıyorum.

Hasan Ocak
 
Üst