Donanım Zenginleştirme (Cruise control)

eraruz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Haz 2013
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Nisan 2013'den beri Lodgy kullanıyorum. 38.000 km oldu. Hiç pişman olmadım ama araçta çok önemli bir eksik olduğunu fark ettim.
Dacia'nın çeşitli Avrupa ülkelerindeki İnternet sitelerini incelediğimde, Lodgy'nin bizdeki gibi tek donanımla gelmediğini, daha dolu ve daha boş versiyonlarının da olduğunu gördüm. Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya versiyonlarında üst donanımlarda hız sınırlama ve sabitleme sistemi olduğu görünüyor. Üstelik bu özellik ülkemizde 2014 madel yılından itibaren Duster modelinde opsiyon olarak sunulmaya başladı. Bir çok marka, bu ve benzeri özellikleri aksesuar olarak kullanıcılarına sunuyor. Türkiye'de de bu ve benzeri özelliklerin aksesuar listelerine girebilmesi için Mais üzerinde kamuoyu oluşturmak gerekiyor.
Lodgy için bu tek eksiğin giderilmesi aracın değerini de arttıracaktır...
 

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
7,127
Tepki puanı
442
Puanları
0
Yaş
43
Kesiinlikle katılıyorum ancak. Forum kuralları gereği sizden ricam öncelikle üye tanıtım kısmından formu doldurursanız sizi daha iyi tanır ve yardımcı olabileceğimiz konularda fikir alışverişi yaparız. Hız sabitlemeyle ilgili şunu söylemek gerek uzun yol yapmayan araçlara kesinlikle gereksiz. Şehir içind belli bir hızda kalmak imkansız gibi özellikle istanbulda
 
Üst