Sandero navigasyon

Angara06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Eyl 2018
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
2017 sandero uyumlu duble ekran tv li+ nav. Kullanan varmi.
 

Angara06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Eyl 2018
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Bugün aldim.arabayi daha tüm özelliklerini bilemiyorum
 

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Katılım
4 Şub 2016
Mesajlar
5,127
Tepki puanı
58
Puanları
48
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
 

Ally_07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
Öncelikle merhaba. Aranıza 0 km Stepway Style 1.5 Easy-R alarak yeni katıldım.

Araçlara ufak tefek donanımlar eklemek konusunda diğer arabalarımdan elde ettiğim nacizane oldukça deneyimlerim var.

Buna göre TV sistemleri ülkemizdeki karasal yayın sistemi sebebiyle kesinlikle randımansız çalışıyor (bir kaç farklı marka ve model multimedia ünitesinde yaşadım) o nedenle gerekli değil bence.

Navigasyon için de multimedianın kendi navigasyonu google haritalar kadar kullanışlı değil. Mirorlink yani telefonunuzu blooetooth ile (olmazsa en azından usb kablo ile) bağlayabileceğiniz cihazlar daha kullanışlı. Böylece telefon üzerinden google haritaları rahatlıkla navigasyon olarak kullanıyordunuz. Üstelik cihaza entegre navigasyon sistemlerinde (igo gibi) haritaların sürekli güncellenmesi gerekiyor (hem de müzik dosyaları için kullanacağınız sd hafıza kartı dışında ikinci bir kartta)

Ayrıca artık cd/dvd disklere gerek yok onun yerine sd kart veya usb bellek (minik tipleri var, cihaza taktığınızda bildiğimiz belleklerdeki çıkıntı gibi belli olmuyor) takılanlar kesinlikle daha iyi.

Piyasada after market olarak satılanlar (hatta aslında yetkili Dacia satıcısı bayilerde satılanlar da) Çin menşeili ürünler ve birbirlerine çok yakın kalitedeler aslında (fakat olağan üstü bir kalite bekletmeyin hiçbirinden). Bana göre en önemli farkları dokunmatik ekran hassasiyetti ve çok uzun sürede açılmaması. Dahili mikrofonun kuvvetli olması da önemli (yoksa ya ekstra mikrofon takmanız ya da bağırarak konuşmanız lazım) Bir de yetkili servisi olanlar daha iyi olur tabi, ihtiyaç halinde bir muhattap olması iyi oluyor.

Alacağınız multimedia sisteminde bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Mümkünse teşhir ürünleri üzerinde bir deneme yapın.
 
Son düzenleme:
Üst