Yardım : ESP ve motor lambası / Sandero

zümrüt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Ara 2016
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Merhabalar;

cuma günü aracıma akşam yakıt aldım, cumartesi sabah 6.30da işe giderken arabayı çalıştırıp hareket ettikten yaklaşık 1 km sonra önce motor ışığı yanıp sönmeye başladı. arkasından ESP lambası yanmaya başladı ve arabada garip bir titreme, devirlenmeme sorunu başladı. Rölantide motor 2000 devirde çalışıyor, titriyor ve gaza geçmiyor. Kontağı kapatıp açtım, bu sefer gaza geçti ancak garip bir motor sesi başladı. devirsizlik problemi de devam etti. araç yokuş çıkarken çok fazla bayılıyor ve durma noktasına geliyor.

Öğlen aracı servise götürdüm, ama havanın ısınmasından olsa gerek hiç bir sorun çıkarmadı yolda. Serviste bujiler, buji kabloları kontrol edildi, hiç bir sorun bulunmadı. Ertesi gün sabah arabayı 10 gibi çalıştırdım yine herhangi bir problem çıkarmadı. Akşam 11 gibi hava soğuduktan sonra çalıştırdım yine aynı problem.

Pazartesi günü araç bilgisayara bağlandı, hiç bir problem bulunmadı. eve dönüşüm de sıkıntısızdı. Salı sabah sorun hala devam etti, eve dönerken benzin aldım tekrar. belki değişiklik olur diye, o da fayda etmedi.

Bugün hala öyle. Yarın servise tekrar götüreceğim ama artık ne yapacağımı bilmiyorum, daha önceden yaşayan, bilgisi olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aracım 2013 model, benzinli ve fabrika çıkışı LPGli.
 

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Katılım
4 Şub 2016
Mesajlar
5,128
Tepki puanı
58
Puanları
48
Geçmiş olsun.
 

emrahakt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
70
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Geçmiş olsun sorunu cozebildiniz mı?
 

hitman_42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Ayni sorun bende de var 2013 dacia sandero çözebildiniz mi?
 
Üst