Avrupa'da hedefine Gölcük'le ulaşacak

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
1386540298065.jpg




Ford Başkanı Bill Ford, Avrupa'da büyümek için en büyük silahlarından birinin Gölcük'te üretilen Transit ailesi olduğunu söyledi


Avrupa'da krizden çıkışın işaretlerini gören Ford, hedef büyüttü. Pazarın 5 yılda yüzde 20 büyüyeceğini öngören marka, daha önce 15 olarak açıkladığı yeni model sayısını da 25'e çıkardı. Ford'un Barselona'da düzenlediği 'İleriye Gitmek' (Go Further) sloganlı zirvede, Ford Başkanı Bill Ford ile Ford Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Stephen Odell Avrupa planlarını anlattı. Ford Başkanı Bill Ford, Avrupa'da büyümek için en büyük silahlarından birinin Gölcük'te üretilen Transit ailesi olduğunu açıkladı. Bill Ford, Avrupa'da krizin en kötüsünün geride kaldığını belirterek, "Ford'un Avrupa'daki geleceği çok parlak. Amerika'da çok çalıştık ve krizin üstesinden geldik" dedi. Stephen Odell ise Ford'un son 10 aydır Avrupa'daki satışlarının hızla arttığını belirterek, şunları söyledi: "Türkiye'de üretilen Transit ailesiyle ticari araçta çok önemli bir marka yarattık. Yeni modeller 2014'te Gölcük'ten gelmeye devam edecek. Ticari araç ailemizin cephesinden Avrupa'dan çok iyi sonuçlar geliyor. Avrupa'da hafif ticari araç satışlarımız hızla yükseliyor ve son 10 yılda Avrupa'da tarihi rekora ulaştı."

Transit ailesine iki yeni üye


Transit Connect'in Avrupa'da yılın ticari aracı seçildiğini hatırlatan Odell, "İki yıl üst üste bu ödülü olan ilk marka olduk. Gelecek yıl Türkiye'de üretilecek 2 tonluk Transit ile ailenin en küçüğü olan Transit Courier'i piyasaya sunarak, Transit ailemizi tamamlayacağız" diye konuştu.


Avrupa'daki ilk Mustang


Avrupa 'da satılacak ilk Mustang olma özelliğine sahip Yeni Ford Mustang, yeni 2.3 litre EcoBoost motor ve 5.0 litre V8 motor özelliklerine sahip olacak.


http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2013/12/09/avrupada-hedefine-golcukle-ulasacak
 
Üst