Reyhanlı'da Tehlikeli Gerginlik...

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
842120_htmansetyeni.jpg

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bir Suriyeli ile Türk vatandaşın kavga etmesi sonucu başlayan gerginlik sonrası, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu vatandaşlar sokağa döküldü. Toplam 7 kişi göz altına alınırken ilçeye çok sayıda polis ve jandarma gönderildi.


İlçede saat 21.00 sıralarında ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle Suriyeli bir sığınmacı ile bir Türk arasında kavga çıktı. Kavganın ardından ilçede çıkan söylentiler üzerine, çok sayıda vatandaş sokağa döküldü. Araçlarıyla ve yürüyerek konvoy halinde yürüyen vatandaşlar, ilçe meydanındaki Atatürk Caddesi'nde toplandı. Caddeye sevk edilen çok sayıda polis, kalabalığın dağılmasını istedi. Polis ekipleri tüm uyarılara rağmen dağılmak istemeyen kalabalığı cop kullanarak dağıttı. Ara sokaklara kaçan eylemciler, bekleyişlerini sürdürmeye başladı.

Olaylar üzerine Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, ilçeye gelerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Hatay'dan çevik kuvvet polisi ile özel harekat polislerinin yanısıra çok sayıda jandarma da takviye kuvvet olarak ilçeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilçedeki olaylara karıştığı belirlenen Suriye ve Türkiye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı.

DHA
 

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Kas 2011
Mesajlar
4,543
Tepki puanı
123
Puanları
0
Sene 2011'mi Yoksa 2012'mi Bilemiyorum Şimdi Bu Suriyeliler İlk Alınmaya Başladığında Bunların Olacağını Ben Çok İyi Biliyordum Hatta İleride Daha'da Kötü Olacak :berbat
 
Üst