Adıyaman'da Acı Kaza 10 Ölü

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepki puanı
530
Puanları
113
Yaş
55
4e1365a5ae47d6ddba667a47b0a8a77f_k.jpg


Adıyaman Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü üzerinde, tarım işçilerini taşıyan minibüsün köprüden uçması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 ve yaralanan 13 kişinin kimlikleri tespit edildi.



Şanlıurfa istikametinden Adıyaman istikametine gelen Kazım Çurum idaresindeki 44 NT 878 plakalı minibüs, Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 11. kilometresinde bulunan Çakal Köprüsü üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden uçtu.

Şanlıurfa karayolu üzerinde bir köyde tarlada çalışan ve Adıyaman'a gelen ve çoğunluğunu bayanların oluşturduğu tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada can pazarı yaşandı.
Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yerde kanlar içerisinde yatan yaralılara sağlık görevlileri ve vatandaşlar müdahale etti.

Minibüs içerisinde bulunan 23 kişiden 6'sı olay yerinde 4'ü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada 13 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada Fatma Süt, Medine Turan, Remziye Acar, Remziye Yılmaz, Zahide Atik, Zeynep Ünsan, Salime Uluer, Yıldız Özelçi, Rahime Yazan ve Rahime Şahin hayatını kaybetti.

Sabiha Çurum, Meral Acar, Ayhan Babacan, Müjgan Çurum, Yusuf Yılmaz, Kazım Çurum, Halime Kaya, Rahime Çurum, Aziz Şahin, Tuğba Çurum, Gülcan Yücel, Remziye Avcı ve Türkan Şahin kazada yaralandı.

Kaza sonrası olayı duyan kazazede yakınları Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine akın etti. Hastane morgu önünde sinir kirzleri geçirdiler.

Hastaneye, Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Sağlık Müdürü Emin Taş, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve çok sayıda kamu kurum kuruluş temsilcisi geldi.

Vali Mahmut Demirtaş, kaza sonrası yaptığı açıklamada, acı bir olayla karşı karşılaya kalındığını belirterek, ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerinden bulunarak konunun incelendiğini söyledi.

Vali Demirtaş, kazaya tekerleğin patlamasının neden olduğunu ve minibüste fazla yolcu olduğuna dikkat çekti.

Sağlık Müdürü Emin Taş, yaralıların seri bir şekilde hastanelere taşındığını ve yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, başsağlığı dileklerinde bulundu.

İHA
 

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
7,991
Tepki puanı
239
Puanları
0
Yaş
42
Offf çok kötü olmuş, insanlar hep dağılmışlar ya....
 

Onur Gönüllü

RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ara 2012
Mesajlar
6,190
Tepki puanı
517
Puanları
0
çok kötü Allah rahmet eylesin :(
 
Üst