Anamuhalefet genel müdürü

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=2]Başbakan Tayyip Erdoğan, Denizli gezisinin 2’nci gününde, Tavas Cumhuriyet Meydanı’ndaki 17 milyon liraya mal olan 11 tesisin açılış törenine katıldı. Erdoğan bugün saat 11.00'da açıklayacağı paketle ilgili ipuçları verdi.[/h]
spacer.gif

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Ana muhalefetin genel müdürü Tekirdağ’da ‘hayvan ithal ediyorlar’ diyor. Biz artık hayvan ithalini bitirdik. Dünyadan haberi yok. Bu kurban bayramında kendi yetiştirdiğimiz hayvanları kurban edeceğiz” diyen Erdoğan, bugün açıklayacağı Demokratikleşme Paketi için de şöyle konuştu:
PAKET SINIF ATLATACAK
“11 yıldır yaptığımız reformlara yenilerini ekleyecek, Türkiye’yi ağırlıklarından, prangalarından, zincirlerinden kurtaracağız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Şartlar, imkânlar geliştikçe, Türkiye büyüdükçe reformlarımızı yapmaya, büyüyen Türkiye’ye yakışan adımları atmaya devam edeceğiz. Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince göreceksiniz Türkiye güç kazanacak, Türkiye ivme kazanacak, ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek. Barış, huzur içinde, kardeşlik içinde Türkiye daha cesur, daha hızlı, daha emin adımlarla büyüyecek. Şimdiden bu demokratikleşme paketinin de hayırlı olmasını diliyorum.”
SU AKAR TÜRK YAPAR
Erdoğan, Denizli’nin Sarayköy ilçesinde katıldığı jeotermal elektrik santralı açılış töreninde ise özetle şunları söyledi: “Petrol ve elektrik en çok kullanılan enerji türüdür ancak yeni dönemde enerji kaynaklarımızı çeşitlendirmemiz gerekiyor. Bu noktada su, rüzgar ve jeotermal gibi yenilenebilir enerji çeşitlerini devreye sokarak alternatifleri artırıyoruz. Hidroelektrik santrallarda gelişmeler artıyor. Artık Türkiye ‘Su akar, Türk bakar’ mantığıyla değil, ‘Su akar Türk yapar’ mantığıyla hareket ediyor. Hedefimiz 1 gram suyumuzu daha israf etmeyeceğiz.”
TÜRK’Ü KÜRT’Ü SEVİYORUZ
Acıpayam’da ise Meslek Yüksekokulu ile Acıpayam 100 Yataklı Devlet Hastanesi’nin açılışını yapan Erdoğan, “Bizden önce millet, devletle düşman haline getirildi. Biz buluşturduk, kucaklaştırdık. Biz Kürt, Türk, Çerkez’i Allah için seviyoruz. Bizim farkımız var. Biz, Mısır’da Esma’yı şehit ediyorlar oradayız. Suriye’de yüz binleri şehit ediyorlar oradayız. Biz Myanmar’da katliam var, oradayız. Dünyanın neresinde olursa olsun. Adı sözde Müslüman olanlar Kenya’da insanları haince öldürdüler, biz oradayız. Çünkü İslam’da terör yoktur” dedi.

3 yetmez 4 çocuk yapın

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Denizli ziyaretinin 2’nci gününde, Zorlu Doğal Elektrik Üretim Kızıldere 2 Jeotermal Santralı’nın açılışına katıldı. Erdoğan, açılışın ardından yanlarına gittiği kadınlara, “3 yetmez 4 çocuk yapın” diye tavsiyede bulundu.
Paket bugün 11.00’de
AÇILIMIN önemli ayaklarından Demokratikleşme Paketi’ni Başbakan Tayyip Erdoğan, bugün saat 11.00’de Yeni Başbakanlık binasında açıklayacak. Erdoğan’ın açıklaması sırasında, Arapça ve İngilizce simültane tercüme yapılacak. Toplantıya, yazılı ve görsel basının genel yayın yönetmenleri ile Ankara temsilcileri de davet edildi. Erdoğan’ın basın açıklaması, Başbakanlık Basın Müşavirliği’nin vereceği frekans üzerinden canlı yayınla ekranlara taşınacak. ANKARA
 
Üst