Altın Şafak’ın hançerli polisi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
21637573.jpg

[h=2]Yunanistan’da aşırı sağcı Altın Şafak partisinin emniyet içindeki köstebeği yakalandı. Kadın polis memurunun evinden cephanelik çıktı.[/h]
spacer.gif

Pire şehrindeki bir karakolda görevli kadın polisin evinde hançerler, muştalar, bıçaklar, G3 tipi tüfek mühimmatı, göz yaşartıcı bombalar ve dinamit lokumları bulundu. Adı açıklanmayan polis, iddiaya göre emniyetten Altın Şafak’a istihbarat sızdırıyordu. Operasyonda ayrıca, Altın Şafak milletvekili Yiannis Lagos’un ve partinin Nikea semti sorumlusu Yorgo Pateli’nin eşleri de yakalandı.

21639956.jpg


2 NUMARA TESLİM OLDU

Partinin iki numaralı ismi olan milletvekili Hristos Papas dün Atina Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Papas, Nazi selamı vererek “Milliyetçilik galip gelecek. Yaşasın Altın Şafak” dedi. Savcılık raporunda “organize suç örgütü” olarak gösterilen Altın Şafak’ın lideri ve 5 milletvekili yarın savcıya ifade verecek.

DERİN DEVLET GİBİ

Altın Şafak’ın polis, ordu ve istihbarat teşkilatı EYP ile bağlantıları da inceleniyor. Savcıların henüz yakalanmaları için emir vermedikleri en az 20 polisin Altın Şafak ile işbirliği yaptığı ileri sürüldü. Orduda da Altın Şafak için soruşturma sürdürülüyor.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,514
Tepki puanı
1,671
Puanları
113
Yaş
55
Her yerde var demek ki bu tip oluşumlar...
 
Üst