Kayıp uçağı ünlü şarkıcı buldu!

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kay%C4%B1p-u%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-%C3%BCnl%C3%BC-%C5%9Fark%C4%B1c%C4%B1-buldu.jpeg




8 Mart’tan bu yana bulunamayan, kaybolma sebebiyle ilgili tüm dünyanın sayısız ihtimal ürettiği Malezya uçağını ünlü şarkıcı Courtney Love bulduğunu iddia etti. Love, Facebook sayfasından paylaştığı fotoğrafta uçağın enkazını gösteriyor.

8 Mart’ta Kuala Lumpur-Pekin seferi yaptığı sırada kuleyle bağlantısı kesilen ve hala bulunamayan Malezya Havayolları’na ait uçağa dair en son teori Courtney Love’dan geldi.

Nirvana grubunun intihar eden solisti Kurt Cobain’in eşi olarak da tanınan Love, Facebook hesabından paylaştığı uydu fotoğrafında kayıp uçağı bulduğunu öne sürdü.

Courtney Love, fotoğrafın altına “Bu konuda uzman değilim ama yakından bakarsanız burada uçak enkazını ve yakıt kalıntılarını bulabilirsiniz. Ayrıca burası uçakla son irtibata geçtikleri Pulau Perak adasından 2 kilometre uzakta” notunu düştü.

Bir dergiye açıklama yapan Love, “Havacılık uzmanı değilim. Bir sitede insanların arama çalışmalarına yardım ettiğini duydum, ben de denemek istedim. Yakıt sızıntılarını ve enkazı aradım. Uzaylıların kaçırdığını düşünmüyorum, orada bir yerde olmalı. Umarım uçağı bulurlar ve içindekiler yaşıyordur” ifadelerini kullandı.

Uydu şirketi DigitalGlobe, Tomnod adlı internet sitesine bölgeden yüksek çözünürlüklü görüntüler ekleyerek kullanıcıları kayıp uçak hakkında ipucu toplamasını sağlıyor.


http://www.theworldline.com/kayip-ucagi-unlu-sarkici-buldu/
 
Üst