09.06.2014 Haberler

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Yaşlıların grup seks partisi drama dönüştü: 7 ölü


Ya%C5%9Fl%C4%B1.jpg






Jose Deflandre, 24 Mayıs’ta, Belçika’nın Charleroi şehrinde “yaşlıların” katıldığı yılın en büyük grup seks partisini düzenlemeye karar verdi.


Belçika’nın en büyük grup seks partisinin yapılacağı yer gizli tutulurken, partiye katılmak için sadece 65 yaş üzerinde olmak yetiyordu.200 kişinin katıldığı, Belçika’nın ve Avrupa’nın bu en büyük yaşlılar grup seks partisinde her şey yolunda gidiyordu. Ancak partinin final bölümüne gelindiğinde, iki kişi göğüs kısmında ağrılar olduğu gerekçesiyle, partide hazır bulunan iki doktorun yanına geldi. Doktorlar, kalp krizi geçirdikleri tahmin edilen bu kişilere müdahale ederken, üçüncü bir kişi daha göğsündeki ağrılardan dolayı doktorların yanına geldi. Aynı anda fenalaşan, nefes almakta güçlük çeken ve şiddetli göğüs ağrılarından şikayet edenlere müdahale edemeyen doktorlar, çareyi ambulans çağırmakta buldular.Asansörsüz bir binanın 4. katında düzenlenen grup seks partisinde, kriz geçirenlere doğru şekilde müdahale edilemedi. Hastaneye zamanında yetiştirilemeyen yaşlılardan üçü yaşamını yitirdi. Daha sonra, sekiz kişinin daha kalp krizi geçirdiği için hastahaneye kaldırıldığı ve bunlardan dördünün daha yaşamını yitirdiği açıklandı.Böylece, Belçika’nın ve Avrupa’nın en büyük yaşlılardan oluşan grup seks partisi bir drama dönüşerek yedi kişinin ölümüyle sonuçlandı.


http://www.theworldline.com/yaslilarin-grup-seks-partisi-drama-donustu-7-olu/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
İzmir’de tünelde büyük panik

t%C3%BCnelde-b%C3%BCy%C3%BCk-panik.jpg






İZMİR Çevreyolu Bayraklı Tüneli’nde içinde 15 işçinin bulunduğu servis minibüsü motor kısmından alev aldı


İZMİR Çevreyolu Bayraklı Tüneli’nde içinde 15 işçinin bulunduğu servis minibüsü motor kısmından alev aldı. Tünelin içinde alev alev yanmaya başlayan 45 AU 650 plakalı minibüse işçiler ve sürücü Ahmet Uysal müdahale edip söndürmek istedi. Yanan minibüs nedeniyle Bayraklı Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İşçiler itfaiye ve polise yangın ihbarında bulunup, minibüsü söndürmek istedi. Sürücü Uysal’ın iddiasına göre tüneldeki yangın tüplerinin çalışmaması ve muslukta su bulunmaması nedeniyle yanan minibüs söndürülemedi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek minibüsü söndürdü. Minibüsün söndürülmesinden sonra tünelde duman tahliyesi yapıldı.


http://www.theworldline.com/izmirde-tunelde-buyuk-panik/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bir dönem sona eriyor!

otob%C3%BCs.jpg






İETT tarafından İstanbul’da yaşayanlar için hazırlanan Mobiett uygulaması ile durakta boşuna bekleme dönemi bitiyor. Uygulama otobüsün kaç dakika içinde geleceğini söylüyor.

ETT tarafından geliştirilen Mobiett uygulaması İstanbul’da yaşayanlara belediye otobüslerinin duraklardan geçiş saatlerini bildiriyor.
Al Jazeera’nin haberine göre; uygulama konum tabanlı çalışıyor ve hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Uygulamayı telefona kurduktan sonra en yakın otobüs durakları ekranında görülebiliyor.Bulunduğunuz durağı seçtikten sonra bu duraktan geçecek olan otobüsleri gerçek zamanlı takip edebiliyorsunuz.Bazı otobüs duraklarında bulunan bilgi ekranların aynısını cebe getiren uygulama o duraktan geçecek olan otobüslerin kaç dakika içinde geleceğini gösteriyor. Uygulama aynı zamanda otobüslerin kalkış saatlerini, geçtikleri durakları ve benzeri bilgileri de gösterebiliyor.

ZAMAN ZAMAN HATA OLABİLİYOR


Belediye otobüslerinde bulunan GPS yani konum belirleme teknolojisiyle koordineli çalışan uygulama zaman zaman otobüs sürelerini doğru tahmin edemese de (2-10 dakikalık gecikmeler olabiliyor) genel olarak çalışıyor. İstanbul’da toplu taşıma kullananların akıllı telefonlarına yüklemesi gereken uygulamanın Android sürümü ve iOS sürümü bulunuyor.


iett0806.jpg




http://www.theworldline.com/bir-donem-sona-eriyor/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bingöl’de teröristler 10 araç yaktı

Bing%C3%B6.jpg







Kığı ilçesinde yapımı süren HES Barajına taş taşıyan 6 kamyon ve 4 iş makinesi, teröristlerce yakıldı


Bingöl’ün Kığı ilçesinde yapımı süren Kığı HES Barajı’na taş taşıyan 6 kamyon ve 4 iş makinesi teröristlerce yakıldı.Edinilen bilgiye göre, ilçede inşası devam eden Kığı HES Barajı için taş çıkaran ocağa gelen bir grup terörist, ocakta bekleyen şoförleri araçlarından indirerek, özel bir şirkete ait olan 6 kamyon ve 4 iş makinesini ateşe verdi.Olay yerinden kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

-Yol kestiler


Öte yandan, Muş’un Bulanık ile Varto ilçeleri arasındaki karayolunu barikat kurarak trafiğe kapatan terör örgütü yandaşları, araçların geçişine izin vermedi.Alınan bilgiye göre, Bulanık’a 45 kilometre uzaklıktaki Meşeiçi köyü yakınlarında karayoluna barikat kuran terör örgütü PKK yandaşları, her iki yönden gelen araçları durdu. Araçlardaki sürücü ve yolcuları kimlik kontrolünden geçirerek araçların geçişine izin vermeyen grup, terör örgütünün propagandasını yaptı.Olayın duyulması üzerine Varto ile Bingöl’ün Karlıova ilçesi girişinde önlem alan güvenlik güçleri, yolu ulaşıma kapatarak operasyon başlattı.Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık ile Varto arasında civar köylerden gelen bir grubun yolu trafiğe kapattığını belirterek, tüm önlemlerin alındığını ve gerekli müdahalenin yapılacağını söyledi.


http://www.theworldline.com/bingolde-teroristler-10-arac-yakti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Irak’ta kanlı gün

Irak.jpg





Irak’ın başkenti Bağdat’ta bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılarda en az 60 kişi yaşamını yitirdi.


El Arabiya televizyonunun haberine göre, cumartesi günü Bağdat’ın çeşitli yerlerindedüzenlenen en az altı farklı bombalı saldırıda onlarca kişi de yaralandı. Güvenlikçevrelerinde, saldırıların Şiilerin yoğun olarak yaşadığı semtlerde düzenlendiğiifadeedlidi. En fazla sayıda can kaybının 23 kişinin hayatını kaybettiği Bayaa bölgesindeverildiği dile getirildi. Şu ana kadar saldırıları üstlenen olmadı. Irak’ta geçmiştedeSünni isyancılar, Şiilerin yaşadığı bölgelere saldırılar düzenlemişti. Ramadi kentindekısa bir süre önce silahlı kişiler üniversiteyi işgal etmiş ve öğrencileri rehin almıştı. Çoksayıda öğrencinin hala rehin tutulduğu sanılıyor.Birleşmiş Milletler’inverilerine göre, Irak’ta Sünniler ile Şiiler arasındaki iktidarmücadelesi sadece 2013 yılında 8 bin 868 kişinin hayatına mal oldu. Nisan ayındayapılan seçimlerde Şii lider Nuri El Maliki’nin liderliğindeki ittifak zafer elde etmişancak tek başına iktidar çoğunluğunu sağlayamamıştı. Irak’ta hükümetin kurulmasınınuzun sürebileceğine dikkat çekiliyor.


http://www.theworldline.com/irakta-kanli-gun/
 
Üst