Turkcell Müşteri Hizmetleri Twitter Sayfası Hacklendi

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
640x360xturkcell-musteri-hizmetleri-twitter-sayfasi-hacklendi-2_640x360.jpg.pagespeed.ic.PnTaNS0Ol64VxTNZx6KI.jpg


Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden olan Turkcell’in Müşteri Hizmetleri servisine düzenlenen siber saldırı sonrasında hesabın hacklendiği bildirildi. Saldırı haberi Turkcell’in Twitter ana sayfasından “.@TurkcellHizmet müşteri hizmetleri hesabımıza bir saldırı düzenlenmiştir. Gönderilen mesajlara itibar etmemenizi önemle rica ederiz.” tweet’i ile duyuruldu.

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonrasında Turkcell Müşteri Hizmetleri sayfasında şirketin uyguladığı fiyat tarifelerine, müşteri hizmet kalitesine, çekim kalitesine karşı eleştirel bir tutum sergilendiği gözleniyor. Atılan tweet’lere göz attığımızda hesabın geçtiğimiz bir saat içinde hacklendiğini söylemek mümkün.


640x362xturkcell-musteri-hizmetleri-twitter-sayfasi-hacklendi-2.jpg.pagespeed.ic.WaPibAmNqfbVnPsf60Wt.jpg


Hesaptan atılan ve markanın imajını zedeleyen gönderilere ek olarak bazı kullanıcılar da Turkcell’e olan tepkilerini yorum olarak dile getiriyor. Birçok kullanıcı hacklenme tweet’inin altına durum karşısındaki memnuniyetlerini dile getiren yorumlarda bulunuyor.

640x480xturkcell-musteri-hizmetleri-twitter-sayfasi-hacklendi_2.jpg.pagespeed.ic.crpvrxa-xz7jyEdMBeBZ.jpg



Söz konusu bu olayın Turkcell’e neye mal olacağı henüz bilinmiyor fakat herhangi bir önlem alınmaması dahilinde markanın hem itibarını hem de kullanıcıların duyduğu güveni düşüreceği aşikar. Bakalım Turkcell bu tatsız olay karşısında ne gibi bir çözüm yolu izleyecek.
 

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,531
Tepki puanı
1,675
Puanları
113
Yaş
55
Kıramayacakları şifre hackleyemeyecekleri site yok bu hackerların... :)
 

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eyl 2014
Mesajlar
2,979
Tepki puanı
0
Puanları
0
Kırımayacakları şifre hackleyemeyecekleri site yok bu hackerların... :)

aslında kolay değil abi . açıklıklar hep buna vesile oluyor birde . bot kullanıyorlar bu botlar defalarca o hesaba tacizde bulunuyor en son da da bilgi açığa çıkıyor saldırı durumunda zaten durmadan bilgileri aktarıyorlar istedikleri bilgi de çıkınca ele geçiyorlar 30 kişi çalışmış bu iş için :D tekbaşına yemez e tabi adamların makineleri var.
 
Üst