26.10.2013 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Livaneli boşandı


21915572.jpg
[h=2]

Zülfü Livaneli’nin kızı Aylin Livaneli, iki yıl önce evlendiği Okan Arıkan’dan boşandı.
[/h]

Tek celsede bitti

İlk evliliğini yıllar önce Tolga Savacı ile yapan, iki yıl önce ise Okan Arıkan’la nikah masasına oturan Aylin Livaneli, yine mutluluğu bulamadı. Boşanmak için mahkemeye başvuran Livaneli ile Arıkan’ın evliliği, anlaşmalı olarak tek celsede sona erdi.

Maddi talep yok


Davanın önceki gün görülen duruşmasında, her iki taraf da avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Duruşmada anlaşmalı boşanma isteklerini tekrarlayan Aylin Livaneli ile Okan Arıkan, nafaka ya da mal rejimi konusunda birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadı.

21916378.jpg



Haber Linki : http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/24980787.asp
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
ANNESİNİ KIRMADI

K1.jpg


[h=2]KIVANÇ Tatlıtuğ’un motosiklet tutkusu kısa sürdü. Son dönemde sık sık Harley Davidson’ıyla trafikte görüntülenen Tatlıtuğ, geçen ay Etiler’de geçirdiği trafik kazasından sonra annesinin ricasıyla bu tutkusundan vazgeçti..[/h]
[h=2]“Bir daha motosiklete binmeni istemiyorum” diyen Nurten Tatlıtuğ’u üzmek istemeyen yakışıklı oyuncu, kendine yeni bir otomobil aldı. Tatlıtuğ, 200 bin Euro değerindeki BMW 6.40 otomobiliyle ilk kez önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.[/h]

K2.jpg


[h=2]Oyuncu, Nişantaşı’nda “Kurt Seyt&Shura” adlı dizide birlikte oynayacağı Yolanthe Cabau’nun eşi futbolcu Wesley Sneijder ile buluştu[/h]

KIVAN%c3%87%20SNEIJDER.jpg



[h=2]Kıvanç Tatlıtuğ böyle kaza yapmıştı.[/h]
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
EVLENİYOR

buse%20terim%20-%20volkanbah%c3%a7ekap%c4%b1l%c4%b1%20(1).JPG


[h=2]Buse Terim, evlilik yolunda... Terim’in, bir süredir Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’nun kuzeni, aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı’nın yeğeni olan Volkan Bahçekapılı ile görüştüğü, çiftin evlilik kararı aldığı öğrenildi.

Önceki gün nişan hazırlığı için alışverişe çıkan Terim’e Behçekapılı’nın kuzeni eşlik etti.
[/h]

01.jpg



[h=2]Babam benim yol göstericim[/h]
[h=2]Web sitesi aylık bir milyon görüntüleme alan Buse Terim, Elle Shopping Book için hem modellik yaptı hem de spordan aile ilişkilerine hakkında merak edilen her soruyu yanıtladı[/h]


buse%20terim%20%20080%20(3).jpg


[h=2]* Modayla ilk ne zaman ilgilenmeye başladınız? Fatih Terim gibi bir babanın kızı olarak, spor ihtimal dahilinde değil miydi?

- Aslında spor da benim hayatımın çok önemli parçasıydı. Kayakta uzun bir dönem profesyonel yarışçıydım, Milli Takım’a seçilmiştim. Aynı zamanda tenis oynuyordum.

Ancak bir yarışta çok ağır bir kaza geçirip sakatlandım. Bu sebeple hem tenisi hem de kayağı bırakmak zorunda kaldım. Moda, hayatıma tam bu noktadan sonra girdi. Liseden mezun olduğumda modayla ilgili bir şeyler yapmak istediğime karar verdim. Ve istediğim şeyin eğitimini alabileceğim bir üniversite seçtim.
[/h]
[h=2]* Alışveriş yapmayı ne kadar seviyorsunuz?

- Her kadın gibi ben de alışveriş yapmaktan zevk alıyorum; ama bu zevkin tadını belli sınırlar dahilinde çıkarmaya özen gösteriyorum. Moda sektöründe olmamın da yardımıyla alışverişlerimde akıllıca bir sistem izliyor, her sezon başı ihtiyaçlarımı belirleyerek o ihtiyaçlar doğrultusunda alışverişe çıkıyorum.
[/h]
[h=2]* Bu kısmı öyle kısa kesmeyelim, nasıl alışveriş yapıyorsunuz? Tek başınıza mı yoksa biriyle mi alışverişe çıkmayı tercih edersiniz?

- Tek başıma alışveriş yapmayı her zaman tercih ederim çünkü öyle olunca daha özgür ve rahat hareket edebiliyorum. Ancak arkadaşlarım ya da aileme alışverişte yardım etmeyi de severim. Genelde sezon başında alışveriş listemi belirlerim ama ilk görüşte aşklara da kapımı her zaman açık bırakırım.
[/h]


dc5hur-5qvjfn2coyx1dqnpvmdg_layout.jpg


[h=2]* Yine de bir şeyi seçerken, almaya karar verirken nelere dikkat edersiniz?

- Alacağım parçanın fiyatı ve kalitesine; ama en önemlisi vücut yapıma ve renklerime uyup uymadığına dikkat ediyorum.
[/h]
[h=2]
ALIŞVERİŞTE BEN HEP İKİNCİ PLANDAYIM * Hep kendiniz için mi alışveriş yaparsınız?


- Bu sorunun cevabı benim için “kendime hiç, sevdiklerime hep almak”tır. Etrafımdakileri mutlu etmeyi çok seviyorum. Bu yüzden nereye gidersem gideyim en yakın arkadaşımdan aileme, beraber çalıştığım ekip arkadaşlarıma kadar herkesi düşünür, bir şeyler alırım. Kendim hep ikinci plandayım.
[/h]
[h=2]* Kıyafet mi yoksa aksesuvar mı?
- Kesinlikle daha çok aksesuvar satın alıyorum! Çünkü kıyafetleri denerken çok sıkılıyorum. Aksesuvar almak çok daha kolay geliyor.

* Alıp da hiç giymediğiniz şeyler oluyor mu?
- Olmaz mı? Bu, alışverişte yaptığım en büyük hata: O anda alacağım şey çok cazip geliyor, sonra bir bakıyorum, bir kere bile giymemişim. Bunu engellemek için planlı alışveriş yapmaya özen gösteriyorum.
[/h]
[h=2]* Madem öyle, sabah gardırobunuzu açıp “giyecek hiçbir şeyim yok” dediğiniz oluyor mu?

- Hem de her sabah! Galiba bu, biz kadınların en çok kurduğu cümle. Bazen de seçeneklerin fazlalığı bu düşünceyi yaratabiliyor, o yüzden gardırobumdaki parçalarla kafamda bazı kombinler oluşturmaya ve “giyecek hiçbir şeyim yok sabahları”nda bu formül üzerinden ilerlemeye gayret ediyorum.
[/h]
[h=2]EKLEKTİK BİR TARZA SAHİBİM[/h]
[h=2]* Tarzınızı nasıl tarif edersiniz?
- Eklektik bir tarza sahibim. Gardırobumda en çok ceketler ve ipek gömlekler var. Stilimin dışındaki parçalardan uzak duruyorum. Tarzımın kilit parçaları her zaman aksesuvarlar...

* Kariyerle ilgili kararlar alırken birine danışır mısınız?
- Kariyer ve işimle ilgili tüm kararlarımı babama danışırım. Babam benim yol göstericim, haritamdır. Her işimde onun tecrübesinden yararlanırım.
[/h]
[h=2]BUSE'DEN 10 ALIŞVERİŞ TÜYOSU[/h]
[h=2]1- Her sezon öncesi kendinize bir alışveriş listesi oluşturup alışverişe öyle çıkın.

2- Vitrinde gördüğünüz parçalara kanmayın, denemeden kasaya yönelmeyin.

3- Küçük siyah elbiseler hayat kurtarır, her sezon bir tane dolabınıza katmaktan çekinmeyin.

4- “Biker” botlar kışın vazgeçilmezi. Kararsız kaldığınız anlar için bir “biker” bot edinin.
[/h]
[h=2]5- Kışın sokakta tarzınızı konuşturabileceğiniz atkı ve şallara yatırım yapın.


6- “Oversized” paltolara bir şans verin.

7- Uzun, dökümlü kazaklarınızı uzun elbiselerle tamamlayabilmek için birkaç farklı renginden alın.

8- Eğer alışveriş yaparken kararsız kaldıysanız, ürünü ayırtın ve biraz daha alternatif araştırdıktan sonra ertesi gün yeniden deneyin.

9- Tek başına alışveriş yapmak güzel, ama yakın arkadaşların fikrini almak daha da güzel.

10- Mutlaka iyi bir terziniz olsun ve aldığınız parçalarda istediğiniz değişiklikleri yapması için kıyafetlerinizi terzinizin hünerli ellerine teslim edin
[/h]
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Yılmaz Güney’le evliyken Kurtiz’in omzunda ağlardım

YILMAZ%20GuNEY-%20NEBAHAT%20cEHRE-b.JPG


[h=2]Nebahat Çehre, Yılmaz Güney’le evli olduğu dönem yaşadığı sorunları Tuncel Kurtiz’in desteğiyle aştığını söyledi...ÜNLÜ oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün BNG markasının Hasköy’de düzenlediği defileyi izledi. Çehre, defilenin finalinde bir sürpriz yaptı, oturduğu yerden kalkıp podyuma çıktı.[/h]

bng-nebahat%20%c3%a7ehre%20(10).JPG


[h=2]Mankenler gibi podyumda yürüyen oyuncu, hem davetlileri hem de markanın tasarımcısı Nilgün Gülen’i şaşırttı. Defilenin ardından soruları yanıtlayan Çehre, “Ben yıllar önce mankenlik yaptım. Bu keyfi orada yaşamak istedim” dedi.[/h]
[h=2]Tıpış tıpış dönüyordum[/h]
[h=2]27 Eylül’de vefat eden Tuncel Kurtiz hakkındaki soruları da yanıtlayan Nebahat Çehre, usta sanatçının geçmişte kendisine çok destek olduğunu söyledi.[/h]


Tuncel%20Kurtiz.JPG


[h=2]Yılmaz Güney’le evli olduğu dönem yaşadığı sorunları Kurtiz’in desteğiyle aştığını belirten Çehre, şöyle konuştu: “Birinci evliliğimde sorunlar olunca, Tuncel Kurtiz’in omzunda ağlıyordum. İnsanı çok rahatlatan bir kişiliği vardı. Sonra tıpış tıpış geri dönüyordum.”[/h]
[h=2]Defilenin ardından sürpriz şekilde podyuma çıkıp yürüyen Nebahat Çehre, herkesi şaşırttı.[/h]
[h=2]Nebahat Çehre, Tuncel Kurtiz’in ölümünün ardından “Omzunda çok ağlamışımdır” demişti..[/h]
 
Üst