30.10.2013 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Sultanını Arıyor

[h=2]Önceki Akşam The Green Park Bostancı Hotel'de Sahne Alan Sinan Özen; "Ne Zaman Evleneceksiniz?"...[/h]

sinan-ozen-kucukcekmece-gol-festivali-nde_2522_o.jpg



Önceki akşam The Green Park Bostancı Hotel'de sahne alan Sinan Özen; "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Mihrimah Sultanım'ı bekliyorum."
Sabah : http://www.haberler.com/sultanini-ariyor-5233310-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Serdar Ortaç Konseri Yarıda Bıraktı


[h=2]Manisa'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan Serdar Ortaç'ın konserinde arbede çıkarken, Ortaç'ın dansçısının başına taş isabet etmesi sonucu yaralandı.[/h]

serdar-ortac-konseri-yarida-birakti-5234325_o.jpg



Manisa'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan Serdar Ortaç'ın konserinde arbede çıkarken, Ortaç'ın dansçısının başına taş isabet etmesi sonucu yaralandı.Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Manisa'da konser verdi. "Poşet" şarkısıyla sahneye çıkan Serdar Ortaç'ın ilk şarkısında atılan taş dansçısına geldi. Atılan taşın ardından kafasını tutan dansçı diğer ekip arkadaşları ile sahneyi terk etti. Bunu üzerine Ortaç, "İkinci bir taş gelene kadar konsere devam edeceğiz" dedi. Üçüncü şarkısında Serdar Ortaç'a bir grup tarafından taş, şişe, yumurta ve bazı cisimler atılamaya başladı. Bunun üzerine terk eden Ortaç, konser alanından aracına binerek ayrıldı. Ortaç'ın ayrılmasının ardından bir grup ellerinde Ahmet Kaya posterleriyle slogan atmaya başladı. Atılan sloganlar diğer vatandaşların tepkisini çekmesinin ardından arbede çıktı. Polis, sloganlar atan gruba müdahalede bulunurken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Vatandaşların da polisle beraber müdahale etmesi dikkat çekti. Olayların ardından konser alanını terk etmeyen vatandaşlar "Ne mutlu Türküm diyene" sloganlarıyla tepki gösterdiler.

"BU ÇEKEMEMEZLİKTİR"


Konserin yarıda kesilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Coşkulu bir Cumhuriyet Bayramı kutluyoruz. Ben buraya alana geldiğimde bu tür provokasyonların yapılması üzüntü vericidir. Bütün Manisalıya bu mal edilemez. Bunu yapanları kınıyorum. Bu çekememezliktir. Bu Cumhuriyeti kabul edememezliktir" dedi. Emniyet Müdürü Yunus Çetin ise olaylara müdahale edildiğini söyledi.


http://www.haberler.com/serdar-ortac-konseri-yarida-birakti-5234325-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü Şarkıcı Zara Bolu'da 20 Bin Kişiyi Coşturdu

[h=2]Bolu'da 'Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivalinin' son gününde sahne alan ünlü şarkıcı Zara, 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.[/h]

unlu-sarkici-zara-20-bin-kisiyi-costurdu-5234201_o.jpg



Bolu'da 'Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali'nin son gününde sahne alan ünlü şarkıcı Zara, 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.Bolu Belediyesi ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ve üç gündür devam eden 'Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali'nin son gününde Zara sahne aldı. Belediye Meydanı'nda gerçekleşen konseri BoluBelediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Almanya'dan gelen milletvekilleri ön sıralarda izledi. Uzun havadan türküye, halaylardan oyun havalarına kadar birçok parça seslendiren ünlü sanatçıyı 20 bin kişi dinledi. Sık sık hayranlarıyla şarkı söyleyenZara, sıcak tavırlarıyla herkesin beğenisini kazandı.Konser sırasında engelli olan Yasin isimli bir genç sahneye çıkarak Zara'nın yanına gitti. Ünlü sanatçı Yasin'e, "Üşündün mü? Konseri bitirelim mi?" diye sordu. "Hayır" yanıtı alan Zara, "Yarın okul yok?" diyerek bir soru daha sordu. Koltuk değneğiyle sahneye çıkan Yasin'in, "Var ama ben kalkarım, siz devam edin" demesi üzerine şarkıcı Zara, "Ben nasıl sevmemeyim sizi. Okul yok mu diyorum, erken kalkarım diyor. Sizleri seviyorum" diyerek 29 Cumhuriyet Bayramını kutladı.Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın şarkıcı Zara'ya çiçek ve Köroğlu heykeli hediye etmesiyle konser sona erdi.


http://www.haberler.com/unlu-sarkici-zara-20-bin-kisiyi-costurdu-5234201-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Acun Ilıcalı Dördüncü Kez Baba Oldu

İki evliliğinden üç kızı bulunan Acun Ilıcalı'nın, sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan olan dördüncü çocuğu da kız oldu.


İki evliliğinden üç kızı bulunan Acun Ilıcalı'nın, sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan olan dördüncü çocuğu da kız oldu.İddialara göre, Acun Ilıcalı'nın 1 hafta 10 gün kadar sonra doğum yapması beklenen gözlerden uzak ilişki yaşadığı hamile sevgilisi Şeyma Subaşı, Miami'de erken doğum yaptı.İKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ KIZI VARZeynep Ilıcalı, 2010 yılında "İhanete uğradım" diyerek Acun Ilıcalı'ya boşanma davası açmış; yaklaşık 50 milyon olan servetinin yarısını ve aylık 30 bin lira da nafaka istemişti. Ancak Ilıcalı; genç bir kızla aldatıldığını iddia edip boşanmak isteyen eşini ikna etmiş, Eylül 2011'de dava düşmüştü.Bu arada Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden Banu; Zeynep Hanım ile evliliğinden de Yasemin ve Leyla adında üç kızı var.

acun-ilicali-nin-kizi-oldu-5232051_6180_o.jpg



http://www.haberler.com/acun-ilicali-dorduncu-kez-baba-oldu-5233750-haberi/
 
Üst