Eskici Britney

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=2]Las Vegas'ta özel bir şov sergileyecek olan Britney Spears'ın, sahne performansında giydikleri, eski turnelerindeki kostümlerini hatırlattı.[/h]

Rehabilitasyon merkezlerinde geçen yılların ardından kendisini toparlayan ve televizyon jüri üyesi olarak katıldığı bir yarışma programıyla yeniden eski popülaritesini kazanan Britney Spears tam anlamıyla yeniden Doğuş yaşıyor.



ESKİ BAŞARILARINI ÖZLÜYOR




Aralık ayı sonunda Las Vegas'ın en popüler otellerinden Planet Hollywood Resort'ta özel bir sahne performansı sergilemeye başlayan Spears'ın, hep eski turnelerinde ve konserlerinde giydiği kostümleri ve onların benzerlerini giydiği ortaya çıktı. In Touch dergisi, son albümü 'Britney Jean' ile bir haftada sadece 107 bin adet satan ve kariyeri yeniden dibe vurma noktasına gelen ünlü şarkcının bu sahne tercihlerini bir psikoloğa sordu. Dergiye konuşan Dr. Carole Lieberman, "Kariyeri çok iyi gitmeyen pek çok şarkıcı, farkında olmadan eski başarılarını hatırlatan performanslara ve kostümlere sarılır. Yenilik yerine geçmişten güç almaya çalışırlar. Britney de geçmişine sıkı sıkıya sarılıyor" yorumunda bulundu.



Sabah : http: //www.sabah.com.tr


http://www.haberler.com/eskici-britney-5626820-haberi/
 
Üst