21.03.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Defne Samyeli isyan etti…[/h]


Spiker Defne Samyeli, dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.


Defne-Samyeli.jpg




Dün öğle saatlerinden itibaren, sosyal medyada spiker Defne Samyeli ile iddialar dolaşmaya başladı. Dalga dalga yayılan dedikodular üzerine Samyeli, saat 21.00′de bir dizi tweet atarak ‘iddiaların asılsız olduğunu’ ve ‘bu iddiayı yayanlar hakkında hukuki işlem başlattığını duyurdu. Nişanlısı Emre Alkin de bu tweet’leri RT’ledi, yani takipçileriyle paylaştı.




MESUT YAR SORDU, O ANLATTI


Gecenin ilerleyen saatlerinde Defne Samyeli CNN Türk’te Burada Laf Çok programına katıldı ve bu iddialara cevap verdi.


TÜİK İLE DAVALIK OLMUŞTU


Defne Samyeli geçtiğimiz aylarda Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile davalık olduğunda gündeme gelmişti. TÜİK anketine yardım edemeyeceğini söylediği için 923 lira para cezası kesilen ünlü spiker, “Evimize gelen misafire ne ikram ettik, bize maliyeti ne, nereden ne aldım ne kadar aldım tarzı birçok soru vardı. Umumi tuvalete giderken ne kadar para harcadığımız bile soruluyordu” demişti.


DİNLENEN İSİMLER ARASINDAYDI


Samyeli’nin ismi, Selam Terör Örgütü soruşturması kapsamında dinlendiği iddia edilen binlerce kişilik listede de geçmişti.



http://www.theworldline.com/defne-samyeli-isyan-etti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Eda Taşpınar Vücut Yaptı

[h=2]Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sıkı antrenmanlar sonucunda kavuştuğu karın kaslarını Instagram'dan sergiledi.[/h]

eda-taspinar-in-paylastigi-fotograf-olay-yaratti_28032_b.jpg





Türkiye'nin 'İkoncan'ı Eda Taşpınar, vücut yaptı. Daha önce de fit vücuduyla gündeme gelen Taşpınar, yaptığı sıkı antrenmanlarının sonunda yeni vücuduna kavuştu.




"NE YAPTIN EDA SEN"




Antrenmandan bir fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan Eda Taşpınar, fit vücuduyla yine herkesi kendine hayran bıraktı. Karın kaslarıyla dikkat çeken Taşpınar'ın yeni vücudunu gören hayranları "Ne yaptın Eda sen" diye şaşkınlıklarını dile getirdi.

Yeni sevgilisi işadamı Can Verdi ile sık sık görüntülenen sosyatik güzelin mutlu birlikteliği de devam ediyor.



http://www.haberler.com/eda-taspinar-vucut-yapti-5809516-haberi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ayşe Özyılmazel: Adam Gibi Adam Bulursam Çocuk Yaparım

[h=2]Ayşe Özyılmazel, aşk hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulunurken, "Adam gibi adam bulur da evlenirsem çocuk sahibi olmak isterim." dedi.[/h]
ayse-ozyilmazel-adam-gibi-adam-bulursam-cocuk-5810926_7789_o.jpg




Ünlü yazar ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte sıkı bir spora başlayarak kilolarından kurtulan Ayşe Özyılmazel, formunu spor hocasına ve diyetisyenine borçlu olduğunu söyledi. Özyılmazel, hemcinslerine de tavsiyeler vermeyi ihmal etmedi; "Kilo almak istemiyorlarsa tatlıdan ve hamur işinden uzak durun"

"ERKEK ÇOK ADAM YOK"




Sözcü'de yer alan habere göre; 2011 yılında reklamcı Ali Taran'la yaşadığı evliliği 1 yıl süren ve akabinde Berk Suyabatmaz'la kısa süreli bir aşk yaşadıktan sonra adeta kabuğuna çekilen Ayşe Özyılmazel, gazetecilerin 'yeni bir aşk var mı?' sorusuna samimi cevaplar verdi. Aşktan yana ağzının yandığını söyleyen Özyılmazel; "Yaşadığım evlilik ve onun ardından yaşadığım birliktelik bana çok şey öğretti, o yüzden artık kolay kolay sevemiyorum. Birçok erkek var ama hiç birine bir şey hissedemiyorum. Bizimle olmak isteyen bir çok erkek, kameralara görünmekten korktuğu için de bizle birlikte olmak istemiyor, ama ben sizleri ve kameraları seviyorum. Bazı erkekler de sırf bizle görünmek için arkadaşlık kurup bizim sırtımızdan piyasa yapmak istiyor" dedi.



"ADAM GİBİ ADAM BULURSAM ÇOCUK YAPARIM"




Çocuk sahibi olmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Özyılmazel; "Çocukları çok seviyorum, adam gibi bir adam bulur da evlenirsem tabiki çocuk sahibi olmak isterim" dedi.


http://www.haberler.com/ayse-ozyilmazel-adam-gibi-adam-bulursam-cocuk-5810926-haberi/
 
Üst