22.03.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kenan Işık hastaneye kaldırıldı



Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni ünlü oyuncu Kenan Işık, hastaneye kaldırıldı.





Spor salonunda “kendimi iyi hissetmiyorum” dedikten sonra fenalaşarak yere düşen Işık’ın bu sırada kafasını çarptığı öğrenildi.
Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Işık, Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alındı.Usta tiyatrocunun eşi Beril Işık, gözyaşları içinde ameliyathane önünde bekliyor.Haberi alır almaz hastaneye koşan Ayşe Nil Şamlıoğlu hastane çıkışı yaptığı açıklamada, “Ailesi de burada çok üzgünler. Şu anda kimse bir şey bilmiyor. Ameliyat bitince belli olacak” dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA


Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:Açıklamada Kenan Işık’ın, kafa travması geçirdiği ifade edilerek, “bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir” ifadeleri kullanıldı.


http://www.theworldline.com/kenan-isik-hastaneye-kaldirildi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlüler Twitter yasağına ne dedi?


Twitter’ın akşam saatlerinde kapatılmasıyla birlikte ünlüler de yine Twitter üzerinden isyan etti, tepkilerini işte böyle gösterdi…



Gülben Ergen Twitter’ımız nasıl kapanır??? Düşünce özgürlüğümüz, neşemiz, paylaşımlarımız nasıl susturulur?


Demet Sağıroğlu Şimdi birileri için twitter’a girse bir dert, girmese ayrı bir dert :))


Seren Serengil Günaydın İran pardon Türkiye.


Ahmet Ümit Nafile çaba, twetterı değil insanı engelleyemezler. Bu kadar paniklediklerine göre acayip bi’şey geliyor. Hadi hayırlısı o zaman Günaydın


http://www.theworldline.com/unluler-twitter-yasagina-ne-dedi/
 
Üst