06.04.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Seda Sayan’a RTÜK’ten bir ceza daha



Seda-Sayan.jpg





RTÜK gibi kadınım diyen Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Kaynana-Gelin, Seda’ya gelin’ adlı program için Kanal D’ye 2. kez, 418 bin 963 lira para cezası verildi. Bir ay içindeki toplam ceza tutarı da, 837 bin 926 lira oldu.



GELİN KAYNANA KAVGASI PAHALIYA MAL OLDU




RTÜK toplantısında 29 Ocak 2014 günü yayınlanan program ele alındı. Programa katılan ‘Leyla’ adlı kaynana, gelinini şikayet etti ve ‘Çok yalan söylüyor. Evlilikleri de zaten yalanla başladı’ dedi. Stüdyoda bulunan ‘Kamile adlı gelin ise ‘Pembe yalanlar olur ama evliliğimi etkileyecek yalan söylemedim’ cevabını verdi.



AİLENİN KORUNMASI İLKESİNİN İHLALİ




RTÜK raporunda ‘Programda ailede özel sayılan durumlar açıklanıp, gerginliğe neden olunmuştur. Seda Sayan gerginliği hafifletmek yerine, daha çok üzerine gidip alevlendirmiştir’ denildi. RTÜK üyeleri de ‘Ailenin korunması ilkesini ihlal’ gerekçesiyle, Kanal D’ye, 418 bin 963 lira para cezası verdi.



SEDA SAYAN DAHA ÖNCE DE CEZA ALMIŞTI




Seda Sayan yine aynı programının 24 Ocak günü yayınlanan bölümü için RTÜK’ten ceza almıştı. Bu programda da ‘Özlem’ adlı gelin ‘Kayınvalidem, bebeğimin giyimine, yemeğine, uykusuna bile müdahale ediyor’ demiş, kayınvalide ise ‘Evde her işi ben yapıyorum o hiç bir şeyle ilgilenmiyor’ cevabını vermişti. Damat da annesinin tarafını tutup, eşini eleştirmişti. RTÜK bu program için de Kanal D’ye aynı gerekçeyle 418 bin 963 lira para cezası vermişti. Böylece RTÜK Seda Sayan’ın sunduğu program yüzünden Kanal D’ye 1 ayda 2 kere ceza keserek, 1 ayda 1 milyon TL’ye yakın ödeme yapılmasına karar verdi.



http://www.theworldline.com/seda-sayana-rtukten-bir-ceza-daha/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Kenan Işık’tan kötü haber

Devlet-Tiyatrolar%C4%B1-Y%C3%B6netmeni-%C4%B0.B.B.-%C5%9Eehir-Tiyatrolar%C4%B1-Eski-Genel-Sanat-Y%C3%B6netmeni-Kenan-I%C5%9F%C4%B1k-hastaneye-kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1..jpg







Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu, yıllardır etkileyici sesiyle sunuculuğuna da şahit olduğumuz Kenan Işık, 13 gündür yoğun bakımda tutuluyor.


Ünlü sanatçının durumu hala belirsizliğini koruyor.


AÇIKLAMA YÜREKLERE SU SERPMEDİ


O günlerde Türkiye’nin gündeminde ise 30 Mart yerel seçimleri vardı. Türkiye seçim telaşı ve sonrasında da tartışmalarla boğuşurken bir yandan da herkesin aklında o vardı. Sevenleri Kenan Işık için dua etmeye devam ediyor.Dün ise kaldırıldığı Amerikan Hastanesi’nden yeni bir açıklama yapıldı: Bekleyeceğiz. Bu açıklama yüreklere su serpemedi ve hala gergin bekleyiş sürüyor. Amerikan Hastanesi’nden Kenan Işık için yapılan son açıklamada şu sözlere yer verildi:

HAYATİ TEHLİKESİ HALEN DEVAM EDİYOR


Hastamız Kenan Işık’ın yaşamsal organlarının kontrolüne yönelik tedavisi, halen yoğun bakım ünitemizde sürmektedir. Yapılan radyolojik incelemelerde, beynin kritik alanlarında, geçirilmiş kafa travmasına bağlı hasar bulguları devam etmektedir.Söz konusu hasarın klinik açıdan önemini öngörmek için henüz erkendir. Durumu stabil olmakla birlikte hayati tehlikesi halen devam etmektedir.



http://www.theworldline.com/kenan-isiktan-kotu-haber/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Ünlü mankenden Arda Turan’a ilan-ı aşk!

Manon-Naomi-Flokstra.jpg







Hollandalı model, codentry için geldiği ülkemize hayran kaldığını da söyledi.


Dünyaca ünlü model Manon Naomi Flokstra; çekim için geldiği İstanbul’da samimi açıklamalarda bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit’i tanıdığını söyleyen Hollandalı model, gönlünde yatan aslanı ise şu sözleriyle itiraf etti:

‘MAÇINI SEYRETTİM’


“Futbola ilgimden dolayı Arda Turan’ı çok beğeniyorum. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde İspanya’da maçını izledim. Kendisi çok iyi bir sporcu ve bence Türkiye’yi yurt dışında çok güzel temsil ediyor.”



http://www.theworldline.com/unlu-mankenden-arda-turana-ilan-i-ask/
 
Üst