14.04.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
[h=1]Derya firarda, Acun peşinde[/h]


Derya-firardaAcun-pe%C5%9Finde.jpg






Survivor’da 2011′de birinci olan milli yüzücü Derya Büyükuncu ödül olarak aldığı 500 bin TL’nin yarısı olan 250 bin TL’yi işitme engelli çocukların eğitimi için bağışlayacağını açıklamıştı. Ama öyle olmadı…


Bağış yapacağı fikrini finalden hemen önce açıklaması “Şampiyon olmak için duygu sömürüsü yapıyor” eleştirilerine neden olmuştu. Derya Büyükuncu 500 bin TL’lik ödülü aldıktan sonra ortadan yok oldu!

AMERİKA’YA YERLEŞMİŞ


Amerika’ya yerleştiği söylenen Derya Büyükuncu’nun telefonlarını da değiştirdiği söyleniyor. Survivor’ın yapımcısı Acun Medya’nın genel koordinatörü Ebru Atasav “Derya’ya 3 aydır ulaşamıyoruz. Paranın yarısını bağışlayacağı kontratta da yazılı. 1 hafta daha bekleyeceğiz ve hemen yasal yollara başvuracağız. Engellilerin parasını Derya’da bırakmayız. Dünyanın öteki ucuna da gitse bu parayı ödemek zorunda” dedi.


http://www.theworldline.com/derya-firarda-acun-pesinde/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
‘Halk siyasetten sıkılınca…’

RECEP-%C4%B0VED%C4%B0K-4.jpg






Film Yapımcıları Meslek Birliği (FİYAB) Başkanı Metin Tunçtürk, gişe yapan filmlerin özellikle komedilerden oluşmasını toplumun son zamanlardaki gerginliğinden kaynaklandığını ifade etti.


Tunçtürk, “Toplum siyasi, toplumsal ve ekonomik anlamda gergin ve rahatlamak istiyor. Bunun da yolunu sinemaya gidip kahkaha atmakta buluyor. Bu yılın sonuna kadar beyazperdede seyirci sayısı 75-80 milyonu bulur” diye konuştu.

NİSAN GENELDE SEKTÖRDE KÜÇÜMSENİR


Haftalık veriler de siyasi gerginlikten sıkılanların sinemada nefes almak istediklerini ortaya koyuyor. Yılın son çeyreğinde vizyona girecek olan Türk filmleri ile büyük bir gişe patlaması beklendiğini aktaran Box Office Türkiye’nin Sahibi Tolga Akıncı ise “Bunda da en büyük dayanağım, nisan ayındaki seyirci artışı. Nisan genelde sektörde küçümsenir. Ancak nisanın ilk hafta sonu bugüne kadar tüm nisan ayları içinde en yüksek seyircinin sinemaya gittiği dönem oldu” dedi.

KOMEDİ İLK 5′E YERLEŞTİ


Yılın ilk 13 haftasında en fazla izlenen ilk 10 filmin 6’sı yerli komedi oldu. Listede ilk 4’te sırasıyla Recep İvedik 4, Eyyvah Eyvah 3, Düğün Dernek, Patron Mutlu Son İstiyor filmleri yer aldı. En fazla izlenen beşinci film ise animasyon çizgi film Karlar Ülkesi oldu. Yabancı filmlerin payı bu dönemde her zamankinden çok daha azdı. İlk çeyrekte sadece 6 milyon seyirci yabancı film tercih ederken, yaklaşık her 5 seyirciden biri ‘Karlar Ülkesi’ni izledi.

RECEP İVEDİK 4, ZİRVEYİ ALDI


BU yı*lın ilk çey*re*ğin*de en çok sey*ri*ci top*la*yan film Re*cep İve*dik 4 ol*du. Film viz*yo*na gir*di*ği 7 haf*ta*dan bu ya*na 6 mil*yon 912 bin 803 iz*le*yi*ciy*le en çok iz*le*nen film re*ko*ru*nu Dü*ğün Der*ne*k’*ten dev*ral*dı. Dü*ğün Der*nek viz*yo*na çık*tı*ğı 6 Ara*lı*k’*tan bu* ya*na 6 mil*yon 880 bin 917 ki*şi ta*ra*fın*dan sey*re*dil*di.


http://www.theworldline.com/halk-siyasetten-sikilinca/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bülent Ersoy’dan şok iddia

b%C3%BClent-ersoy-ajda-pekkan.jpg






Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan’ın, Bülent Ersoy’a ‘Biz onunla abi kardeş gibiydik’ sözlerine Ersoy sert cevap verdi: Ajda Pekkan sokağa çıkamayacak.


Bülent Ersoy geçen yıl katıldığı bir iftar yemeğinde kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için “Ucube, hödük, hadsiz” demişti. Ajda Pekkan’ın 200 bin TL’lik dava açtığı Bülent Ersoy geçen kış zeytin dalı uzattı, cevap alamadı. Ajda Pekkan konu hakkında 1.5 ay önce şu açıklamayı yaptı: “Bülent bana çok ayıp etti. Biz aynı gazinoda çalışıyorduk, abi-kardeş gibiydik.”


SERT CEVAP VERDİ


Bülent Ersoy önceki akşam Kalamış’taki Wyndham Hotel’de sahneye çıktı. Kuliste habercilerin, “Ajda Hanım sizinle olan ilişkisi için ‘abi-kardeş’ benzetmesi yaptı. Ne diyeceksiniz?” sorusuna sert bir cevap verdi. Bülent Ersoy, “Aramızda bir savaş yok. Ama haftaya bazı belgeler ortaya çıkartacağım. Öyle sanıyorum ki kendisi utancından bir daha sokağa çıkamayacak.” Bülent Ersoy belgelerin içeriği hakkında bilgi vermedi. “Öyle şeyler var ki şok olacaksınız, şaşırıp kalacaksınız” dedi.


http://www.theworldline.com/bulent-ersoydan-sok-iddia/
 
Üst