02.05.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Mariah Carey Wonderland Dergisinde


mariahcarey.jpg






14. stüdyo albümünü çıkarmaya hazırlanan başarılı şarkıcı Mariah Carey, Wonderland dergisi için kamera karşısına geçti. Dergi, bugün yurt dışında satışa çıktı.


Derginin 2014 Yaz sayısı için poz veren Mariah’ın fotoğrafları ünlü fotoğrafçı Terry Richardson tarafından çekildi.Çekimlerde Agent Provocateur imzalı seksi bir siyah iç çamaşırı giyen 44 yaşındaki şarkıcı, yıllara meydan okuyan güzelliğini gözler önüne serdi.


http://www.theworldline.com/mariah-carey-wonderland-dergisinde/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
‘Aşırı dozda eroinden öldü’

Peaches-Geldof.jpg





Müzisyen Bob Geldof’un geçtiğimiz ay evinde ölü bulunan kızı Peaches Geldof’un hayatını aşırı dozda eroin yüzünden kaybettiği iddia edildi.


DW- AFP Ajansı’nın ‘Times’ gazetesine dayandırdığı haberine göre, iddiaya, polisin bugün açıklaması beklenen otopsi raporunda yer veriliyor.Peaches Geldof’un cansız bedeni, 7 Nisan’da İngiltere’deki Kent şehri yakınlarındaki evinde bulunmuş, ilk incelemelerde ölüm nedeni belirlenememişti.25 yaşındaki Peaches Geldof fotomodellik ve sunuculuk yapıyordu. Peaches’in annesi TV sunucusu Paula Yates de 2000 yılında, henüz 41 yaşındayken aşırı dozda eroin yüzünden ölmüştü.
İkinci evliliğini müzisyen Thomas Cohen’le yapan Peaches Geldof, biri 11, diğeri 23 aylık iki çocuk annesiydi.
Bu arada Peaches Geldof’un ölümüne ilişkin adli soruşturmanın, babası Bob Geldof ve eşi Thomas Cohen’in de hazır bulunmasını sağlamak amacıyla temmuz ayına alındığı bildirildi.


http://www.theworldline.com/asiri-dozda-eroinden-oldu/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Beyonce ve Rihanna’ya hırsızlık davası

Beyonce-ve-Rihanna.jpg





ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bir mahkum, dünyaca ünlü şarkıcılara karşı savaş başlattı.


Mahkum, aralarında Beyonce, Jay-Z, Kanye West ve Rihanna’nın olduğu bir grup şarkıcının kendisinden 3 bin tane şarkı sözünü çaldığını iddia etti ve 2 milyar dolarlık dava açtı.Huffington Post’un haberine göre, mahkemeye başvuran mahkum Beyonce ve Jay-Z’nin CIA ve FBI ile çalışarak, yazdığı şarkı sözlerinin ‘uydu teknolojisiyle’ çalındığını savundu. Rihanna ve Kanye West ise suç ortağı olarak gösteriliyor.


http://www.theworldline.com/beyonce-ve-rihannaya-hirsizlik-davasi/
 
Üst