01.06.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Evleneceğiz ama yoğunum


yavuz-oyku.jpg





Show TV’de yayınlanan Gülben programına katılan Öykü Gürman’a sevgilisi Yavuz Bingöl canlı yayına bağlanarak sürpriz yaptı.


Bingöl yayın sırasında sevgilisi için ‘Evleneceğiz ama ben çok yoğunum. Öykü de çok yoğun. Öykü önce müziğe aşık sonra bana. Şarkı söylemediği zaman kendisini kötü hissediyor.
O zamanlar gel bana konser ver diyorum. Gönlü çok büyük biri, çok duygusal. Ben de öyleyim. İkimizi düşünsenize. En ufak toplumsal olaylardan bile etkileniyoruz. Bu arada kendi işlerimize konsantre olmaya çalışıyoruz. Tüm bunların arasında vakit bulursam bu güzel kadınla evleneceğim.
İkimiz de çok güzel şeyler üretiyoruz. Nazar değmesin. Ama memleket nasılsa biz de öyleyiz. Daha güzel günler de biz de kendimizi iyi hissettiğimizde evleneceğiz. Öykü çok özel biridir. Bunu Öykü’yü tanıyan herkes bilir” dedi.


http://www.theworldline.com/evlenecegiz-ama-yogunum/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Bir dizi daha reyting kurbanı

boyle-bitmesin.jpg





TRT1′in sevilen dizisi Böyle Bitmesin final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.


Başrollerinde Nergis Öztürk, Cemal Toktaş, Yeliz Kuvancı ve Ali İl’in yer aldığı,yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı,At Yapım imzalı sevilen dizi böyle bitmesin için yolun sonuna gelindi.?

Böyle Bitmesin 6 Haziran cuma günü 69. bölümü ile final yapacak.


http://www.theworldline.com/bir-dizi-daha-reyting-kurbani/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Show TV mahkeme kararıyla TMSF’de

show-tv-logo.jpg





Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Show Tv’nin satışının iptali için açılan davada yürütmeyi durdurma kararının alındığını duyurdu.


TMSF açıklamasına göre, İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Show Tv’nin satışının iptali için açılan davada, yürütmeyi durdurma kararı verdi.Mahkeme kararının gereği olarak, Show Tv logosuyla yayın yapan Aks Televizyon Reklamcılık ve Filmcilik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetimi, TMSF tarafından devralındı.Açıklamada, Show Tv ile ilgili hukuki sürecin devam ettiği belirtildi.


http://www.theworldline.com/show-tv-mahkeme-karariyla-tmsfde/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Fatih Altaylı yeni Başbakanı ilan etti

fatih-altayli-.jpg





Fatih Altaylı, Başbakan Erdoğan’ın Köşk’e çıkması durumunda AKP’nin başına geçecek ismi yazdı.



Gazeteci Fatih Altaylı, 2015 seçimlerine kadar Bülent Arınç’ın Başbakanlık yapacağını sonrasında ise Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olacağını yazdı.

Fatih Altaylı, köşesinde başbakanlık falına baktı. “İbre Davutoğlu’nu gösteriyor” başlıklı yazısında Ak Parti’nin ileri gelen bir ismiyle görüşen Altaylı, izlenimlerini aktardı. İşte o yazıdan bir bölüm:

hükümet ile çankaya’nın arasının iyi olması lazım



“Erdoğan etkili ve yetkili bir Cumhurbaşkanlığı planlıyor. Böyle bir durumda hükümet ile Çankaya’nın arasının

iyi olması lazım. Abdullah Bey böyle bir Başbakanlık yapmaz” diye düşünüyorlar. Davutoğlu’nun ise daha uyumlu bir profil çizeceğini umarak “Davutoğlu” diyor hem vekiller, hem teşkilat.

Yani Erdoğan Çankaya’ya çıkmayı ister ve bunu başarabilirse, Türkiye’nin yeni Başbakan’ı Ahmet Davutoğlu olacak gibi duruyor. Bunu söyleyenlerin bir de “ara formülü” var. Ağustos 2014′ten yani Cumhurbaşkanlığı seçiminden önümüzdeki genel seçimlere kadar geçecek 11 aylık süre için de “Bülent Arınç formülü”.


http://www.theworldline.com/fatih-altayli-yeni-basbakani-ilan-etti/
 
Üst