04.06.2014 Magazin Haberleri

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Sarai Sierra’nın filmine +18 sınırı


Sarai-Sierran%C4%B1n-filmi.jpg





Sarai Sierra cinayetini işleyen film ‘Gecenin Tenhasında’ +18 sınırı ile vizyona girecek.


Türkiye’ye geldikten sonra günlerce kayıp olarak aranan daha sonra İstanbul’da cesedi bulunan Amerikalı turist Sarai Sierra’nın hayatından esinlenerek çekilen ‘Gecenin Tenhasında’ filmi, +18 sınırlaması’ ile vizyona girecek.25 Haziran’da gösterime girecek filmin başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç, film için böyle bir sınırlama getirilmesine gerek olmadığını düşündüğünü söyledi.Büyüksaraç, “Sevişme sahnesi sebebiyle filme ‘+18′ sınırlaması getirildi. Buna hiç gerek yoktu. Çünkü Sarai Sierra da Türkiye’de bir gençle internette tanışmış, Türkiye’ye gelmiştir. Daha sonra gençlerin arkadaşlıkları Beyoğlu’nda bir barda cinsel yakınlaşmaya kadar ilerlemiştir” dedi.Filmde Sarai Sierra’nın Türkiye’de yaşadıklarını anlattıklarını söyleyen Maral Büyüksaraç, “Senaryo bu bilgiler ışığında yazıldığı için, gerçeğe uymaya çalıştık. Ama ‘+18′lik bir sevişme sahnesi olduğunu hiç sanmıyorum” diye konuştu.


http://www.theworldline.com/sarai-sierranin-filmine-18-siniri/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Hadise bakın kimin kiracısı çıktı

hadise.jpg








Hadise’nin ‘İçine servet harcadım, kovsalar da gitmem’ dediği evin sahibi ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2 yaşındaki oğlu Kemal çıktı.


Dünyanın çeşitli ülkelerinde evleri olan Hadise, Levent’te 2 yaşındaki bir çocuğa kiracı oldu. Hadise’yi yıllardır tanırım. Akıllı kızdır. Kazandığını gayrimenkule yatırır. İlk evini doğup büyüdüğü Brüksel’de 400 bin dolara aldı. Bu evde anne-babası oturuyor. Geçen yıl da Amerika’nın en gözde tatil şehirlerinden Miami’ye göz dikti.
300 bin doları gözden çıkarıp Sibel Can’a komşu oldu. Son olarak İstanbul Rumelihisarı’nda boğaz manzaralı bir daireye 1 milyon 300 bin TL verdi. Bu evde de menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz kalıyor.

KİRASI 4 BİN DOLAR


Uluslararası emlak yatırımcısı Hadise’nin neden 4 bin dolar verip, kirada oturduğunu benim gibi merak eden çoktur. Hadise İstanbul’a ilk geldiği yıllarda Levent’deki Loft Evleri’nden bir daire kiraladı. Yıllar içinde evin her köşesini kendi zevkine göre baştan yaptırdı.Hatta duyduğuma göre Hadise “Evin içine bir servet harcadım. Buradan kovsalar gitmem” diyormuş. Hadise’nin vazgeçemediği bu evin ilginç bir özelliği daha var.11. Kattaki dubleks dairenin ev sahibi Cem Yılmaz. Aslında “Cem Yılmaz’dı” demek gerekir. Çünkü Ahu Yağtu’dan boşanırken bu evi oğluna verdi. Böylelikle Hadise’nin ev sahibi 2 yaşındaki Kemal bebek oldu. Çiftin boşanma protokolüne göre, Kemal bebek büyüyene kadar evin kullanım hakkı annesi Ahu Yağtu’da olacak.


http://www.theworldline.com/hadise-bakin-kimin-kiracisi-cikti/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Niran Ünsal hastaneye kaldırıldı

niran-%C3%BCnsal.jpg





Ünlü şarkıcının şiddetli sancı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


Başarılı sanatçı Niran Ünsal, önceki akşam şiddetli sancı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde sorunun safra kesesinden kaynaklandığı anlaşılınca, ünlü şarkıcı acilen ameliyata alındı.Kadıköy’deki özel bir hastanede gerçekleşen operasyon başarıyla geçti. Bir saate yakın süren ameliyatta sanatçının eşi İbrahim Gugu, Niran Ünsal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.


http://www.theworldline.com/niran-unsal-hastaneye-kaldirildi/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Onları televizyondan tanıyorum

gizem-cagatay.jpg






21 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında oyuncu Cemal Hünal tanık olarak dinlendi.


Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün’ün de bulunduğu 21 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında oyuncu Cemal Hünal tanık olarak dinlendi.İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca’nın da bulunduğu 9 tutuksuz sanıkla 12 tutuklu sanık ve avukatları katıldı. Daha önce firari sanık olan ancak celse arasında teslim olup mahkemede ifade verince serbest bırakılan sanıklar Ayşe Selin Boronkay ile Mehmet Çakır da duruşmaya katıldı.

CEMAL HÜNAL’DAN GÜLDÜREN TEŞHİS


Duruşmada tanık olarak dinlenen ‘Issız Adam’ filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal, “Bir zamanlar uyuşturucu kullandım ama düzenli uyuşturucu kullanıcısı değilim. Satanları şahıs olarak tanımam. Ben oturduğum yer olan Etiler’de uyuşturucuyu alıyordum. Uyuşturucu satın almaya giderken başıma kasket takıyordum. Ünlü olduğum için kişilerle göz teması yapmıyordum” dedi. Tutuklu sanıkları teşhis edemediğini söyleyen Hünal, aralarında ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da bulunduğu tutuksuz sanıkları ise sadece televizyondan tanıdığını belirtti. Bu sözler üzerine salonda gülüşmeler yaşandı.

6 SANIĞA TAHLİYE


Mahkeme sanık avukatlarının taleplerinin alınmasının ardından ara kararını açıkladı. Mahkeme tutuklu sanıklar Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan, Neşet ve Kadir Çalıkoparan ile Feruz Tuncel’in tahliyelerine karar verdi. Diğer 6 sanığın ise tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

DOSYA SAVCIDA


Mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için dava dosyasının duruşma savcısı Ali Kaya’ya gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.


http://www.theworldline.com/onlari-televizyondan-taniyorum/
 

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Şub 2013
Mesajlar
8,051
Tepki puanı
928
Puanları
0
Yaş
35
Angelina Jolie Malefiz’le Zirvede!

Angelina-Jolie-Malefizle-Zirvede.jpg






Bu hafta vizyona giren Malefiz filminin gişe başarısı, Angelina Jolie’nin kariyerinde gerçekleşen en yüksek hasılatlı gişe filmi oldu.


Ülkemizde bu hafta vizyona giren Malefiz filmi dünyada büyük bir gişe başarısı yakaladı. Disney’in 3 boyut teknolojisi ile çektiği film Amerika’da haftasonu 70 milyon dolarlık bir gişe başarısı elde etti. Uluslararası gişe hasılatıyla birlikte 100 milyon dolara çıkan bu rakam, Jolie’nin kariyerinde yakaladığı en yüksek gişe hasılatı oldu. Daha önce Brad Pitt’le birlikte başrolü paylaştığı Bay & Bayan Smith filmiyle yüksek bir gişe başarısı sağlayan Jolie, Malefiz filmiyle birlikte çıtayı yükseltmiş oldu. Eleştirmenlerin filmi beğenmemesine rağmen filmin bu denli rağbet görmesi, gişe hasılatının 200 milyon doların üzerine geçeceği beklentisi yarattı.Uyuyan Güzel masalının kötü cadısı Malefiz’i anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstleniyor. Filmde Jolie’yle beraber, Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley, Brenton Thwaites ve Juno Temple gibi oyuncular yer alıyor..


http://www.theworldline.com/angelina-jolie-malefizle-zirvede/


 
Üst