Direksiyon Kutusu lazım !!!

master35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Haz 2014
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
Puanları
0
1996 model laguna sahibiyim. İlk aldığım dönemde direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu bu yüzden söküp rektefe yaptırdım. Yağ kaçırma olayı sona erdi fakat çok fazla ses yapıyor direksiyonda boşluk var aşağı yukarı oyanatınca. Ayrıca direksiyonun aşağı yukarı ayar mekanizması çalışmıyor sabit duruyor iptal edilmiş sanırım. Aracıma yaklaşık 2000 tl para harcadım şuan tek sıkıntı bu kaldı. Direksiyon kutusunun yenisi yok olsada 4000 tl gibi rakamlardan bahsediyorlar. Başına böle bir durum gelip yaptıran var mı acaba ?
 

PauLord61

Mehmet İNCE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
2,633
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Geçmiş olsun . Çıkmacılara bir bakmanız tavsiye ederim. Sorun çok rahatsız edici cinsten. Renaultun kanayan yaralarından birisi de şu direksiyon kutusu.
 

master35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Haz 2014
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
Puanları
0
Hocam gerçekten bazen satayım kurtulayım diyorum sonra 13-14 bin liraya şahin doğan palio falan sattıklarını görünce vazgeçiyorum :) Aslında arabadan çok memnunum konforlu falan ama bu sorunlar yıldırıyor insanı. Kalorifer motoruda arzalı şuan değişmesi gerekiyor ama dert etmiyorum çünkü parça var mevcut 350 tl alıp takıcaz ama direksiyon kutusu yok yok kahroluyor insan. Mesela Megane 1 in de direksiyon kutusu kronik sorunlu ama 550 tl verip yenisini takıosun sorun bitiyor. Lagunada ki bu parça sıkıntısı çok büyük bir sorun. Çıkma alacağım direksiyon kutusununda bu arızayı yapma olasılığı çok yüksek. Sonuç olarak bu şekilde binmeye devam edeceğim eğer yağ kaçırmaya başlarsa revizyonu başka bir yerde yaptıracağım krom kaplama falan yapıyorlarmış ses sorunuda çözülüyormuş sözde. Birde bilginiz var mı bilmiyorum ama bu kalorifer ızgaraları orta bölümdekiler clio veya 19 la aynı olma ihtimali var mı? Onlarda kırık laguna olarak internette aratınca çıkmıyor ama clio nunki çok benziyor ??
 

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Eki 2010
Mesajlar
8,212
Tepki puanı
225
Puanları
63
Yaş
34
Geçmiş olsun. Çıkmacılarda illaki vardır ama ne kadar sağlam tartışılır. Dediğiniz gibi kuşların 13-14e gittiği şu zamanda aracınızı satmak hem kendinize hem aracınıza büyük haksızlık olur.:eyv
 
Üst