Havalandırma düğmesi sorunu

maverick8141

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
15
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
arkadaşlar laguna 2 aracımın havalandırma hızı düğmesinin 1-2-3 numaralı fonksiyonları çalışmazken 4 numaralı fonksiyon çalışıyor.yani kalorifer veya klima farketmez açmak istediğimde 4 e getirmek zorunda kalıyorum;1-2-3 hızlarında üflemiyor araç.olay 3 gün önce başladı daha önce böyle bir sorunum yoktu.acaba neden olabilir,bir fikriniz var mı?
Bu arada michelin marka 4 adet lastiği 21 inde taktım ve aracın konforu dahi değişti.4 nü 540TL ye aldım.lastik soran arkadaşlarımızın bilgisi olsun.Daha önce ford mondeo aracımda da michelin vardı ve hiç balon yapmadı ki mondeo laguna dan 250kg daha ağır bir araç...
 

barvaberepe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Eki 2012
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
havalandırma hızı sorunu digital klimalı olanlarda farklı sebepten olabilir. Elektronik devre probleminden lehim probleminden olabilir. Manuel klimalı olanlar hakkında bir yorum yapamayacağım. Lastikleri nereden aldığın konusunda bilgi yazarsan buraya sevinirim.
 

cold

Kerem Uluca,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Tem 2011
Mesajlar
587
Tepki puanı
3
Puanları
0
sıkıntı büyük ihtimalle fan rezistansından renolarda çook fazla su koyu vermez ama vw skoda opel vb siteleri araştırırsanız onlarda bu sorun yaşanabiliyor. rezistans biraz tuzlu bi parçadır tamiri mümkünse tamir değilse çıkmacılara bakmanızı tavsiye ederim :)
 
Üst