Yeni aracımla ilgili bazı sorular..

sonerdilek

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ocak 2014
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar Aracımı yeni aldım 2004 1.6 Privilege modeli.. tabi anlamaya çözmeye çalışıyorum fakat bazı aklıma takılan durumlar var fikir ve önerilerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

-Yol bilgisayarı yakıt henüz 179 km daha gidersin dediği halde yakıtınız az uyarısı veriyor bu normalmi?
-Kartın üstünde süper kilitleme dedikleri bi durum açma kapamanın ortasında ona basınca camlar felanda kapanıyor fakat içerdende kapılar açılmaz denilmişti ama yine açılıyor?
-klimanın olduğu bölgeden kartı takar takmaz inceden bi ses geliyor sürekli devam eden bunuda çözemedim.
-bide herkezdemi aynı bilmiyorum gaza basar basmaz değilde 1 saniye sonra felan algılıyor gaz yiyor, bu durumdan dolayı debrajdan ayağımı çekince kaç kez o bir saniye yememesi yüzünden stop edecek oldu :)
-birde üzerinde 6 lı cd çalar var cd yi takınca parçaları tek tek değilde randomlayarak çalıyor yani sırayı karıştırarak bunu çözemedim.

gözlemlediğim ve aklıma takılan durumlar bunlar bilgisi tecrübesi olan dostlar yardımcı olursa memnun olurum.
 

anlyldrm

Anıl YILDIRIM, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
374
Tepki puanı
34
Puanları
0
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Kartın üzerindeki süper kilitleme dediğiniz şey için fikir yürütmek gerekirse, bizim araç farklı ama kullanma kılavuzunu okuduğumda süper kilitlemeyi görmüştüm. Her ne kadar biz de çalışmasa da kilitleme tuşuna peş peşe iki sefer basınca oluyor diyordu. Belki sizin araçta da aynı şekildedir. Dediğiniz tuşa iki sefer basmanız gerekiyordur. Denemenizi öneririm. Bir de random olayı için bizim teypte ayarlardan ayarlanabiliyor. Random OFF/ON diye. İtalik yazıyla i harfinin yazılı olduğu bir tuşla bu ayarlara giriyorum. Belki sizde de böyledir. Teybinizi bilmediğim için bu konu hakkında da sadece fikir vermekle kalıyorum. İnşallah yararlı olabilmişimdir. Tekrar kazasız belasız sürüşler, iyi forumlar.:)
 
Üst