LagunaIII Bluetooth&USB&Aux bağlantı hakkında.

lordplanet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Nis 2013
Mesajlar
10
Tepki puanı
0
Puanları
0
Benim aracım gibi Bluetooth ve navigasyon donanımı olmayan araçlar için çözümdür arkadaşlar. İnternet genelinde yeterli bilgi olmadığı için yazma gereği duydum. Servis hiç bir şekilde çözüme yanaşmadı. İstanbul Şirinevler'de Aktepe Sound firmasından aldığım Aux-usb+Bluetooth aparatı ile hem telefon konuşması hem YouTube vs. ses çıkışını çok kaliteli şekilde aldığım bir donanım taktırdım. Montajı iki yan dükkandaki Kartal usta çok temiz bir işçilikle bitirdi. Mikrofonunu orijinal yerine taktı. 525TL parça 75TL işçilik ile 600 TL'ye dört dörtlük şekilde aracın bu eksiğini gidermiş olduk. İstenirse sadece USB ve Aux oluyor ama sadece Bluetooth olmuyor bilginize. Herkese kazasız arızasız sürüşler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

cuneytkl

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Ağu 2013
Mesajlar
35
Tepki puanı
0
Puanları
0
Ben de bugun internetten siparis verdim bakalim ne gelecek. usb aux bluetooth 350tl satici cok meth etti. yeni bir urunmus.. gorucez bakalim
 

altanvista

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Haz 2017
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Selam arkadaşlar, bende yaklaşık 3 ay önce Laguna 3 aldım üzerinde parroth 'un bu araçlara özel ürettiği bit bluetooth kiti ve sonradan serviste takılmış Usb, aux aparatı var. Bluetooth ses kalitesiyle alakalı ben herkesi gayet duymama rağmen karşı tarafta ekstra gürültülü bir ses yüzünden kullanamıyorum. Sizlerin almış olduğunuz ürünlerin markalarını paylaşırmısınız incelesem.
 
Üst