Megane 2 immobilizer ışığı hakkında

onlyciihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Eyl 2018
Mesajlar
89
Tepki puanı
0
Puanları
0
S.a arkadaşlar forumda yeniyim.dizel 2006 model dinamik bir paket megane 2 ile aranıza katılmış bulunuyorum.dün aracımın olmayan arka hoparlörlerine giriştim. taktım ettim neyse pioneer teyp vardı araç üstünde onunda bütün bağlantılarını yeniledim iş bitti aracı kitledim 10 saniye sonra bir alarm sesi geldi meğer arabada alarm varmış ama 1 haftadır sesyoktu ne olduda çalışmaya başladı anlam veremedim bir türlü sesini kesemedin en son bagaj havuzunun sağ tarafını komple söktüm bir iki kablosunu kestim susturdum.
bunlardan sonra mı oldu yoksa öyleydide ben mi yeni farkettim bilmiyorum göstergede anlık yanıp sönen bir lamba var immobilizera ait olan.anlık parlak yanması normal ama yanmadığı anda da yarım ışık var gündüz ve gece belli oluyor acaba sizlerin de böyle mi yoska bir şase problemi mi yaşıyorum ? bir sorun teşkil eder mi çok bekleyince akü sorunu yaşatır mı ? zaten full elektronik bir araç işkillendim iyicene. aracın çalışmasında kartı okumasına hiç bir sorun bulunmamakta.
ama geçen hafta aracı marş yapınca 3 kere bip bip bip sesi yapıp öyle çalışıyordu bu aralar direk çalışıyor acaba kızdırma bujileriyle mi alakalı
Çok soru sordum kusura bakmayın bunlar normal ise daha da takılmayacağım
 

onlyciihan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Eyl 2018
Mesajlar
89
Tepki puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar sizin ışığınız nasıl yanıp sönüyor komple mi yoksa devamlı kısık da olsa yanıp parlıyor mu acaba
 

sercangdr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Kas 2019
Mesajlar
18
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Sorunun ne olduğunu bulabildinizmi

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst