Megan 2 sorun

favori

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Kas 2012
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
0
Selam arkadaşlar Megan 2 sigorta kusutuna takılan far modülünün ucundaki soketten lazım bunu nerden temin edebilirim.. Resimdeki kadar olsa işimi görecek fakat pert arabalarda aradım cıktım bir türlü yok cekiyorlar orjınalıde bulunmuyor soket erime yapmış ve arıza bildiriyor devamlı. Değişmesi lazım dediler bunu temin edebilecegimi bir arkadaşım var ise bana PM atarsa tlfnu felan görüşebilirim. Şimdiden herkeze teşekkürler iyi paylaşımlar.... Birde unutmadan size 1-2 konuda bilgilendirme yapayım Lastiklerin icinde bulunan davlumbazların kapakları düştügünde yenisini mutlaka takınız bütün sorunlarım o yüzden meydana geldi sol lastigin icindeki kapak düşmüş ve arabayı yıkattıgımda oradan sigorta kutusuna su gitmiş ve sigorta kutusu oksitletme yapmış bu soket erimiş araba direksiyon kilidi açık, motor kilidi, Elektronik sorun ve hava yastığı sorunu gibi sorunlar vermeye başladı ayrıca araba çalışmıyordu. sigorta kutusunu değiştirdik ve sadece bu soketi değiştiremedik bulamadığımız için onuda şimdilik uyarladık fakat icim rahat olması acısından değiştirmek istiyorum. bütün bunlar 500 tlye gitti hepinizi bilgilendirmek istedim aynı durumlara düşmemeniz için teşkler.....Ekli dosyayı görüntüle 10072
 

Onur Gönüllü

RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ara 2012
Mesajlar
6,190
Tepki puanı
517
Puanları
0
bilgileriniz için teşekkürler olurda yolunuz düşerse iskitlere bi uğrayı verin sorduralım sağa sola ama yolunuz düşerse iyi günler..
 

tolgad06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
152
Tepki puanı
5
Puanları
0
Aynı sorunu bende yaşamıştım söketi Yıldız sanayiinde girdiğim ilk dükkanda buldum götürüp elektrikçime bağlattırmıştım.
 
Üst