Megan 2 Sedan Direksiyon kumandası destekleyen teyipler varmış. ?

oguz_han_er

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ocak 2015
Mesajlar
11
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
28
[h=3]2004 Megan 2 Sedan 1.6 dynamique en full araç sahibiyim araçı yeni aldım araç üzerinde 6 lı cd calar ve teyip mevcut fakat usb giriş olmadığı için yeni teyip almak istiyorum ve ses sistemi kurucam biraz
araştırma sonucu her teyibin direksiyondaki kumandayı desteklemedigini gördüm bende en iyisi meganı olan bilir dedim buraya başvurdum. Bu konuda teyip marka verebilicek kullanan yada fikir verebilcek.


[/h]
 

Mustii69

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2014
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puanları
0
Eger el beceriniz kuvvetliyse orjinal teyb uzerine aux girişi yapabilirsiniz. Ben şahsen telefondan müzik dinliyorum. usb giris denemedim en kisa surede dişi usb giriş li yapmayi denemeyi düşünüyorum. Hem maliyeti az hemde orjinalligi bozmuyo. Illa usb ile denemk istiyorsaniz orjinal teyp arkasina takilan aparatlar var 140-150.civari fiyatta.
 

efsaneturk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Şub 2013
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Puanları
0
Hocam ayrıca illa teyp alacağım dersenizde yine forumda kolega isimli bir arkadaş ara aparat üretiyor. Kumanda özellikli tüm teypler aracınızda kumandadan kontrol edilebiliyor. Ben aracıma navitech double din teyp aldım. Bu aparat ile şu an sorunsuz kumanda ile teybimi kullanabilmekteyim.
 
Üst