Renault megane 2 çalişmama sorunu

Kubica

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Mar 2011
Mesajlar
123
Tepki puanı
7
Puanları
0
Yaş
33
Arkadaşlar öncelikle merhabalar yaklaşık 5-10 günden beri ara ara Megan 2 de çalışmama sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 5 ay önce Prins marka LPG taktırdım LPG sisteminden kaynaklı bir sorun olabilir mi ?

Arabayla işim var araca biniyorum START yapıyorum ve araç çalışmıyor öylece bırakıyorum 3-4 saat sonra çalıştırmaya gittiğimde sanki bir sorun yokmuş gibi çalışıyor bu neden kaynaklı olabilir.

Dün Akşam yine çalışmadı bu sefer ustayı çağırdım geldi ve LPG düğmesine basılı tutarak çalıştırdı ve benzin pompası yanmış dedi ve gitti bu sabah araca bindim normal bastım çalıştı ve 3-4 dakika sonra benzinden lpg'ye geçti benzin pompası yanmış olsa çalışırmıydı ?

Son olarak arkadaşlar LPG'yi takan firma arka koltuğun altında bulunan benzin pompası sürekli çalışmasın diye bir aparat takmıştı sorun bundan'da olabilir mi ?

Verceğiniz cevaplardan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim,nasıl bir yol izlemeliyim bu durumda.
 

silenos26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2014
Mesajlar
26
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
benzin pompası surekli calışması gerekli enjektör sağlıgı enjektör soğutma işlemi ve acil durumlar için millet gider mersine biz gideriz tersine
 

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Katılım
23 Eyl 2012
Mesajlar
3,465
Tepki puanı
61
Puanları
48
Yaş
38
Sirali lpg sisteminde motor isinana kadar benzinle calisir sonra lpg ye gecer. Sizin usta araci direkt gazla calistirmis iyi birsey degil yani sorun benzin pompanizin calismamasi. Lpgde gider iken benzin pompasinin calismasinda bir sikinti olmaz. Benzin pompasi motora benzini basar geri donus hortumu ile benzin tekrar depoya doner. Sizin sorununuz o aparattan kaynaklaniyor. Bu arada benzin deponuzu kesinlikle ceyregin altina dusurmeyin bu modeller benzin pompasini benzinle soguttugu icin benzin pompasini yakiyor.
 

Karaoqlan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
269
Tepki puanı
0
Puanları
0
Manyetik kaptöre bakmanizda fayda var

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst