Megane 2 Yedek Kart

kv-gs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
32
Tepki puanı
0
Puanları
6
Yaş
30
Merhaba arkadaşlarım abilerim bu forumdaki ilk konum olacak hatalı bir şey yaparsam affola :D
2008 megane 2 aldık geçtiğimiz günlerde fakat yedek kartı yoktu , Bende internette araştırdım
fakat 250 - 300 den aşağıya yapan yoktu.Servise gittiğimde ise çok daha fazlasını istediler.(anadolu yakası için)
Bende aliexpress den araştırdım ve şu ürünü aldım.( Reklama girmez inş. :D )

http://www.aliexpress.com/item/New-...ON-REMOTE-ALARM-KEY-FOB-CARD/32317560562.html


Ürün bugün elime ulaştı (11 günde geldi) hemen alper otomotive gittim , Rıdvan abi var ona soyledim
O da yetkili servisten çıktıklarından bu işlemi yapamayacaklarına söyleyip güven-altan'a yönlendirdi.
Orda da iki makine ile denemelerine rağmen kartı çalıştıramadılar.Sonra zaten nerden aldın kartı diyerek ufak bir sorgu kısmı geçirdim :) Çinden aldığımı söylemedim tabi onlara , Fransadan dayım gönderdi dedim :D ordaki usta dedi şase no vb. bir şey göndermedin mi diye sordu , Dedim abi dayım halletti herşeyi para bile ödemedim falan filan diyerek çıktım geldim ordan gene rıdvan abinin yanına

Rıdvan abi maltepede minibüs yolu üstündeki bir anahtarcıyı tavsiye etti onun yanına gittim bende
(İşbankasının (cevizli tarafındaki banka merkezdeki değil) kartal yönünde ilerisinde sağda hemen sarı bir tabelası var adını unuttum )
Ordaki abi kendi elindeki cihazla makineye bağladı ve başarılı bir şekilde kartı çalışır hale getirdi.
Bu arada karşı kaldırıma durmuştum anahtarcıya gitmeden , 30 sn de arabayı çekmişler :sinirli

Ücret olarak 100 tl aldı.Makinası kontorlu çalışıyormuş oyle soyledi.Toplamda kartın parası dahil 170 tl gibi bir fiyata yedek anahtarım oldu.Uzun lafın kısası sizinde yedek karta ihtiyacınız varsa bu şekilde halledebilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
oryPom.jpg
[/URL][/IMG]
lv42mX.jpg
[/URL][/IMG]
VvB5mn.jpg
[/URL][/IMG]
nLyVZ0.jpg
[/URL][/IMG]
 
Son düzenleme:

FelixCrail

Ömer Sirel, Renault Modus 1.6 Dynamique,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Eki 2013
Mesajlar
507
Tepki puanı
14
Puanları
0
Yaş
40
Ben de aliexpressten aldim. Karen sekerpinar riskli hic bulasmayalim dedigi icin deneme yapmadik. Eger senin su anahtarcini tam bilgilerini yazarsan orda bende yaptirayim bi ara. Ridvan nasil halledememis ilginc.


Sent from my iPad using Tapatalk
 

kv-gs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Ocak 2016
Mesajlar
32
Tepki puanı
0
Puanları
6
Yaş
30
Ben de aliexpressten aldim. Karen sekerpinar riskli hic bulasmayalim dedigi icin deneme yapmadik. Eger senin su anahtarcini tam bilgilerini yazarsan orda bende yaptirayim bi ara. Ridvan nasil halledememis ilginc.


Sent from my iPad using Tapatalk


En yakın zamanda bilgilerini gönderirim. Rıdvan abi ,yani daha doğrusu alper otomotiv yetkili bayilikten çıktığı için renaultun online sistemine giremiyor galiba çünkü güven altan'da laptop'a adam ayrıyetten usb bağlayıp kullanıcı adı ve şifresi girdi heralde ondandır.
 

RedFoX

Levent
Süper Moderator
14-Bolu
Katılım
23 Eyl 2012
Mesajlar
3,465
Tepki puanı
61
Puanları
48
Yaş
38
Youtubede megane 2 kart kopyalama diye bir video var bi aletle 2 dk da kopyaliyolar. Malesefki megane 2 araclarida bu kadar basit sekilde calabiliyorlar.
 

admiral

Barış KARA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
1,972
Tepki puanı
22
Puanları
0
Dün 150 liraya yeni kart yaptırdım izmirde. Fotodaki kartın aynısı. Özel bir cihazla kodlama yapıyorlar aracın içindeki sokete bağlayıp
 

FelixCrail

Ömer Sirel, Renault Modus 1.6 Dynamique,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Eki 2013
Mesajlar
507
Tepki puanı
14
Puanları
0
Yaş
40
Kart ara sira okumama hatasi veriyordu. Icini acip lehimlerine baktim saglam. Artik kart arabayi hic calistirmiyor. Yedek anahtar kapilari acmiyor ama arabayi calistiriyor neyseki. Kartin biri ile kapilari acip digeri ile arabayi calistiriyorum suan.

Cumartesi cevizlideki yeri bulmaya caliscam. Ilk basta alper otoya giderim olmadi.cinden aldigim karti arabaya tanittirayim orda


Sent from my iPad using Tapatalk
 

FelixCrail

Ömer Sirel, Renault Modus 1.6 Dynamique,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Eki 2013
Mesajlar
507
Tepki puanı
14
Puanları
0
Yaş
40
Ayni yerde ayni fiyata yaptirdim. Yanliz o makinenin konturlu calisma olayi kulliyen yalan. 100edecek bir islem degil ama denize dusen yilana sarilir hesabi iste


Sent from my iPad using Tapatalk
 

istinyemurat

Sponsor Mod
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Eyl 2019
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Piyasada eksiği, ihtiyacı ve sorunları bitmedi böyle giderse zaten bitecek gibi görünmüyor. Renault megane 2 yedek kart kopyalama ihtayacı için devamlı telefon açılıp soruluyor evet internetteki bilgiler eksik ondan dolayı Renault megane 2 kartlı anahtar kopyalama konusunu ele alarak son noktayı koyup kapatmanın doğru olacağını düşünüyorum. Araba olmadan sadece tamir imkanı sunabildiğimiz renault megane 2 araçların yedeğinin kopyalanması için mutlaka arabayı görmemiz gerekmektedir. Haşat olmuş, arıza yapmış, atıl durumda kenarda duran veya suya düşüp çürümüş Renault megane 2 kart yenilenerek tekrar kullanıma açılabilir lakin aktif etmek için 10 dakikaya ihtiyaç duyuyoruk immobilizer kopyalama cihazısını bağlayıp yeni kumandaya yetki vererek kullanıma açabiliyoruz.
[h=2]Renault megane 2 kart bobini[/h]Renault megane 2 kart bobini ihtiyacı duyduğunuzda eğer bizimle iletişime geçebliirseniz ürünü size kargolayabiliriz. Kart bobininin arızalı olması durumunda aracı çalıştırmak istediğinizde ” KART OKUNAMADI ” hatası alırsınız işte o zaman renault megane 2 kart bobini ihtiyacınız var demektir lakin enjeksiyon baskı olduğundan Megane 2 kart açılma esnasında bozulabilir o sebeple mutlaka profesyonel olan birinden destek alınmalıdır. El ustalığım iyidir kendim hallederim derseniz size yardımcı olmak isteriz lakin ben bozarım diye korkuyorum renault megane 2 kartlı anahtar gönderimi yapayım siz temizce halledin derseniz ürünü yollayabilirsiniz.
[h=2]Renault Megane 2 anahtar kaybettim[/h]Artık hepimiz yedeksiz araç alınmayacağını alınsa dahi hemen yerine yenisinin eklenmesi gerektiğini biliyoruz. Fakat önemsemeyen veya vakit bulamadığından dolayı eksiğini giderememiş Renault Megane 2 kullanıcılarına desteğimiz ülkemizin her yerinde var içiniz rahat olsun. Kapıları kilitli veya açık ailenizle piknik yapmaya gittiğiniz alanlarda veya deniz kenarında gününüzün mahfolduğunu düşünebilirsiniz bence öyle düşünmeyin senelerdir ” RENAULT MEGANE 2 ANAHTAR KAYBETTİM ” diyerek bizlere ulaşan insanları gerek gece gerekse gündüz yardımsız bırakmadık. Arabanın bulunduğu yerin adresini verip sabırla beklediğinizde gelir kapısınıda açarız 10 dakika içerisinde çalıştırırızda relax olmaya özen gösterin. Kartlı olduğu için yetkili servise çekmemiz gerekiyor başka ustalara elletmeyelim, dokundurmayalım veya aracımıza zarar gelir diye düşünceye dalmayın büyük hata etmiş olursunuz. Mekanik kontak sistemi olmadığından Renault megane 2 anahtar kart yuvası üzerinden programlama yapılacağından sürenin kısa olması lehinizedir.
[h=3]Renault megane 2 kart tamiri[/h]Zaman zaman kilitleme zaman zaman arabayı çalıştırmama gibi hastalığı bulunan renault megane 2 kart tamiri garantili olarak onarılır. Ürünlerin kurtarıcı board dediğimiz pcb ( elektronik devre kartı ) bulunmaktadır özellikle elektronik işiyle uğraşan veya yakını bulunan kişilerin bizlere dua ederek sipariş ettiği ürünü ülkemizin tüm illerine gönderimini gerçekleştirdik. Kurtarıcı devresini aldıktan sonra sadece PCF7947 entegreyi aktararak ürünün tüm arızalarını gidererek Fransa`dan sipariş etmiş gibi kullanmanız en önemli unsurdur ancak üst tarafta söylemiştim ürün enjeksiyon baskı olduğundan komple açıldıktan sonra dış kabı değiştirilecek eğer japonla veya herhangi cisimle yapıştırma yoluna giderseniz sağlıklı görev yapmayacak emekleriniz çöp olacaktır.
[h=4]Renault megane 2 kart okumuyor[/h]Renault Megane 2 aracınız var ve kart okumuyor diyerek araştırma yaptığınızda beyin derler, kart yuvası derler veya kart arızalı derler kafanız o kadar karışır ki başlarsınız araştırma yapmaya peki nasıl çözüm bulacaksınız işte aşama aşama izleyeceğiniz yollar aşağıda sıralanmıştır.

  1. ÖNCELİKLE RENAULT MEGANE 2 KART OKUTULUP ARIZALI OLUP OLMADIĞI BAKILACAK.
  2. İMKAN VARSA MUTLAKA BİR TANE YEDEK RENAULT MEGANE 2 KART KOPYALAMA YAPTIRMALISINIZ.
  3. YEDEK KOPYALAMA YAPTIRDIĞINIZDA EĞER KARTINIZ BOZUKSA ARAÇ ONU KABUL ETMEYİP DIŞARI ATACAK YENİSİNİ HAFIZAYA ALACAKTIR.
  4. RENAULT MEGANE 2 KART YUVASI ARIZALI OLDUĞUNDA HER İKİ KUMANDAYI DEVRE DIŞI BIRAKIP PROGRAMLAMA İŞLEMİNİ SONLANDIRMAYACAKTIR.
Size işin en önemli noktalarını anlattım eğer söylediklerim haricinde farklı sorularınız bulunuyorsa mutlaka bizlere ulaştırın piyasada ustayım diye geçinen çok gereksiz insanlar var onlara paranızı ve zamanınızı kaptırmayın.
[h=2]Renalut megane 2 kapıları kilitlemiyor[/h]Sadece şöför tarafını kilitlemiyor ise içerisindeki merkizi kilit pompasını kontrol ettirin özellikle Renault Fluence ve Renault Megane 3 araçların hastalığıdır, Renault megane 2 kapıları kilitlemiyor ise öncelikle kartın frekans verip vermediğine bakılacak frekans verdiği halde bozulan renault megane 2 kart anahtar bana denk geldi o nedenle böyle arızalarda mutlaka yedekle araç çek edilecek sonra parçaların kontrolü sağlanacak. Kartların sağlam olduğu gözlemlenirse aracın sigortaları ve anten alıcılarının sağlam olduğuna bakılmalıdır. ( işinden iyi anlayan oto elektrikçiler )
[h=2]Renault Megane 2 Kart pilini değiştirin[/h]Renault megane 2 araçlarda kartın pilini değiştirdiğiniz halde ekrandan uyarının gitmemesi hepimizin canını sıkan durum olduğunu çok iyi biliyorum. Pili değiştirdiniz araba saat gibi çalışıyor lakin hala ekranda ” KART PİLİNİ DEĞİŞTİRİN ” uyarısı var o zaman yapmanız gereken arabanın içerisine binip kartı elinize alarak 10 – 15 defa kilitleme ve açma butonlarına sırasıyla basmak olacaktır.
Not: Kart ile arabanın içerisinden arabayı kilitleyip açın!!!
Bu işlemde arabaya ben senin pilini değiştirdim hafızana aldığın bu mesajı silmelidir emrini veriyorsunuz öyle düşünün ama pil yeni ve dediklerimi yaptığınız halde ekrandan uyarı gitmiyorsa kartın içi açılarak müdahale etmemiz gerektiğini bilmelisiniz evet yollayabilir veya getirebilirseniz sorunsuz hallederiz. Araba ile gelmenize gerek yok gelirseniz mesajın silindiğine şahit olursunuz işte hepsi bukadar.
Kaynak: https://www.immobilizeranahtar.com/renault-megane-2-yedek-kart-kopyalama/
 
Üst