Renault megane 2 konsol panel ışıklandırması

ysncftc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Mar 2016
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Günaydın, megane 2 extreme model aracım var 2008 model. Dün akşam farkettim panel üzerindeki analog klima tuşları altındaki cılız yanan ışıklar hiç yanmıyor. benim bildiğim o ışıkların yanıp göstergelerin belirgin halde olması gerekiyor. Belirtmiş olduğum kısım teybin üst kısmında kalan yerlerdir. Umarım anlatabilmişimdir. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Tşk.
 

Htmakina

Hakkı TAM, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Nis 2013
Mesajlar
9,332
Tepki puanı
527
Puanları
0
Yaş
58
Işıkların değiştirilmesi ile ilgili Emre Fırat kardeşim şöyle bir açıklama yapmış.

Hocam benim arkadaşın aracındada aynı problem vardı .

Sökmeniz gereken yerler , konsolun üstündeki saati sökün orda 2 tane torx vida var onları sökün , teybi ve cebi sökün ordaki 2 vidayı sökün . Sonra en alt kısımı sökün ordada 2 adet vida var . Daha sonra ön paneli çekip tırnaklarından çıkararak sökün . Daha sonra klima ünitesinin vidalarını sökün . Ben düğmelerine kadar sökmüştüm ön paneli ama belki arkada ampülleri değiştirmek için yeri vardır ampül duylarını sökebilirsiniz tahminimce . Ben farklı bi işlem yapmak için sökmüştüm o yüzden arkasını incelemedim ampülleri önden değiştirmiştim
 

ysncftc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Mar 2016
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
keşke resimli anlatım olsa yapan arkadaslardan biri paylaşsa :) ufak bişey detay sökmeler çıkarmalar kendi başıma yapmam sıkıntı olabilir :)
 
Üst