Yeni Mégane RS, Monaco Formula 1 Grand Prix'sinde tanıtılacak

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Genel Başkan
09-Aydın
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33,488
Tepki puanı
1,660
Puanları
113
Yaş
55
• Monaco F1 Grand Prix haftasonunda New Mégane RS, Principality'in ünlü sokak pisti etrafında ilk kez Nico Hülkenberg'in elinde 26 Mayıs'ta halka açıldı.
• Mégane RS, Renault Sport'un renklerini işaretlemek için sarı ve siyah renkli bir gömlek sporu yapacak.
• Yeni Mégane RS gelecek Eylül Frankfurt Motor Show'da tanıtılacak.

Les Ulis, 22 Mayıs - 2004 yılından bu yana Mégane RS'nin ardışık nesilleri, bağımsız direksiyon eksenli ön süspansiyon ve Sport and Cup şasilerinden Recaro kepçe koltuklarına, Brembo fren kaliperlerine ve RS'e kadar arazi yenilikleri ve teknolojileri ile sahiplerine sağlamış olduklarını bildirdi Monitör vs. Renault Sport'un personeli, müşterilere olağanüstü süspansiyon ve motor performansı sunarken yeni sınırları keşfetmekle birlikte verimlilik için honlanmış aerodinamik ve F1 teknolojisinin en iyisi. Mégane RS'in ardışık kuşakları kompakt spor otomobil sınıfında benchmark olarak ön plana çıktı.
Renault Sport'un yol otomobili menzili, Renault'nun son dört dekatta Formula 1'de vermiş olduğu tecrübelerle uzun süredir sürüyor. Amiral gemisi modeli olan Mégane RS'in üç nesli, yaklaşık 15 yıldır gelişmiş teknolojilere sahip.
Bir sonraki Eylül Almanya Frankfurt Motor Show'da resmen açıklanacak olan New Mégane RS, 26 Mayıs Cuma günü Monaco'da Nico Hülkenberg'in elinde kapak çıkarmaya hazırlanıyor. Araba, Renault'nun Formula 1'e katılımının 40. yıldönümü münasebetiyle sarı ve siyah renkli bir şortla oynayacak.

megane-rs.jpg
 

*Korkmazbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
2,425
Tepki puanı
15
Puanları
0
Yaş
39
Yarın olacak yani... Buda tanıtım animasyon filmi...

 
Üst